Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt sağma makinesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt sağma makinesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Konu: süt sağma makinesi
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2008 Saat 08:00

Erkin Bey Merhaba

Me..la marka makine kullanıyorum.Motoru çalışıyor ama vakum işlemini bi yapıyor bi yapmıyor.

Ankara'dan almıştım.Götürmesi tamiri getirmesi epey vaktimi alacak.Üstelik servislerinin yavaş çalıştığını duydum.

Görmeden bişey diyemezsiniz biliyorum ama bu tür durumlarda çalışması için denenecek bi kaç yol biliyor musunuz? (Küçük ev aletleri için kullanma kılavuzları arızalarda ilk yapılacakları gösterir ya...) Makinenin kullanma kılavuzunda TR açıklama yok maalesef...

Şimdiden teşekkürederim.
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2008 Saat 08:24

Bir de Erkin Bey Vakve Membrane isimli parçayı hep kaynar su ile dezenfekte ediyorum acaba deforme olmuş olabilir mi?Yedeğini denedim aynı problem devam etti.Yedeğini de galiba kaynar su ile yıkamıştım.

Breastshield isimli parçayı da kaynar su ile dezenfekte ediyorum, deforme olup motora tam yerleşmiyor olabilir mi?

Benim aklıma gelenler bunlar Erkin Bey cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürederim.

Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2008 Saat 12:05
Merhaba
Bende aynı sorunu yaşadığım için paylaşmak istedim,bir sabah işe gitmeden önce aynı marka göğüs pompamın vakumu çekmeyince çok panikledim,hemen apar topar aldığım yere götürdüm,bana silikon membranın iyi oturmadığını söylediler,membran hava alırsa vakum iyi çalışmazmış,ve akabinde eskisi gibi çalışmaya başladı,belki senin de aynı sorun olabilir denemende fayda var,
Sevgiler

Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2008 Saat 17:43
Merhaba Meryem Hanım,

Fazla kaynatmadan dolayı deformasyon olduysa yapacak tek şey parçaları değiştirmek. Bunun için ürünleri görmem lazım gerçekten. Size önerim kaynatma ile sterilizasyon yapacaksanız, su tam olarak kaynamaya başladıktan sonra ürünleri suya atın ve en geç 5 dakika sonra çıkartın.
Unutmayın ki, satın aldığınız her üründe Türkçe kullanma kılavuzu bulunması kanuni bir zorunluluktur. Bu ithatlatçı ya da üretici firmanın ciddi şekilde problem yaşamasına yol açar. Ürünü siz deforme etmiş olsanız da yine kanuna göre ürünün yedek parçasını ücreti karşılığında firma size 30 işgünü içersinde temin etmek mecburiyetindedir.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.