|
Aşı karşıtlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erhazan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 14:28 |
Merhaba hocam, dr vernon coleman adında bir bireyin komplo teorileri var aşıyla ilgili olarak. Ve yayınladığı videolar da viral olmuş durumda. Söz konusu kişinin bu iddiaları karşısında bu insanlara ne söylemek gerekir bilemiyorum. Aşı olanların sonbaharda çoğunun öleceğini iddia ediyor kendisi. Yabancı kaynaklarda da kendisiyle ilgili güvenilir bir imaj söz konusi değil ama aşı sırası gelen yakınlarımızı rahatlatacak görüşleriniz bizim için çok önemli. Bu konudaki makaleniz için de ayrıca teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayin bende baska bir degil bikac doktorun asilar yuzunden bazi insanlarin kendini hayvan gibi hissetmeye basladiklarini ve hayvanlarin oldugu yerlerde gezmeye basladiklarinin tespit edildigini duydum asinin icinde bir hayvan geni varmis sozde.valla sali gunu asi randevum var bunlari duydukca ürküyorum.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Virusun içinde, "hayvan geni ha"!!! Allah akıl fikir versin.
Bizde zaten yeteri kadar "hayvan ruhlu" lar var! Aşıdan dolayı bu hisleri ortaya çıkanlar varsa, bu da onların bileceği bir iş. Bunları söyleyenlerin ne kadar SALAK ve CAHİL oldukları şuradan belli: İnsanlarda ve hayvanlarda genetık yapı DNA şeklindedir, Coronaviruslar da ise, RNA şeklindedir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Haz 2021 Saat 21:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|