|
X bacak mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 01:21 |
Kadir hocam merhaba, eylul 2018 dogumlu oglumun bacaklarinda kucuklugunden beri hep bi sekil bozuklugu hissediyodum ama benim bacaklarimda yan yana koydugumda kapanmadigi icin soyacekim gibi sandim. Ta ki x bacak olayini ogrenene kadar sizin yazilarinizdan.. oglum suan 32 aylik ve ayakta durdugunda iki dizi ice dogru cikintili alt bacak ve bilek aralikli. Resim asla koyamadim . Gecen yaz agustos ta kaburgalarda cikinti var diye size yazdigimda dvit ampul ver demistiniz agustosta ampulu verdim yaklasik 11 ay oldu. simdi ben ne yapayim hocam bacaklar icin tekrar ampul vereyimmi ? Birde size mail adresinizden fotograf atabilirmiyim mailinizi bana yazarmisiniz buradan beceremedim umarim oradan hallederim.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde yazmayi unuttum bulundugumux bolge itibari ile oglum gunesi cok az goruyor evimiz yaz kis soguk bulundugumuz bolgede soguk disari ciksakta vucut ortulu. Bu sebeplede d vitmni eksikligi olablcgni dusunuyorum. Kendimdede eksiklik 7 cikti ama ogluma baktirmadim,oda hep benimle bilrkte dsari ciktigina gore bende bu denli dusukse oglumun cok dha dusuk oldgnu dusunuyorum. Gelisim gerilemesi olurmu hocam intrnette cok korkutucu syler yaziyor rasitizm ile ilgili. boyu 95 cm kilosu 15
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" intrnette cok korkutucu syler yaziyor rasitizm ile ilgili "
Türk doktorları ne zaman Raşitizm hastalığını öğrenmişlerde yazı yazıyorlar? Hemen 1 ampul Dvit3 içirin ve 6 ayda bir tekrarlayın. Ekim ayında her ikinizde bir ölçüm yaptırıp bana yazın. Eğer aşırı düşüklük varsa, bu miktarlar bile yetmez.
|
|
![]() |
|
Hocam peki bu durum d vitamini ile tedavi edilirmi cok gec kalmismiyim oglum icin acaba birde eczaneye dvit ampul mu diyecegiz cocuk veya yetiskin fark etmiyor degilmi
|
|
![]() |
|
Hocam 3 tane cktim ama bitanesini yuklemeyi yapabildim bi bakarmisiniz aciliyorsa
|
|
![]() |
|
Hocam digerlerinide yapabildim sanirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin X-Bacak var. Anlattığım gibi "Dvit3 ampul" alın ve içirin.
|
|
![]() |
|
hocam konuyu cok uzartm biliyorum ama baya endiselendim alip icirdik bugun,, bu durum duzelirmi yoksa kalici olurmu veya ilerlermi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|