Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - X bacak mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

X bacak mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: X bacak mi
    Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 01:21
Kadir hocam merhaba, eylul 2018 dogumlu oglumun bacaklarinda kucuklugunden beri hep bi sekil bozuklugu hissediyodum ama benim bacaklarimda yan yana koydugumda kapanmadigi icin soyacekim gibi sandim. Ta ki x bacak olayini ogrenene kadar sizin yazilarinizdan..  oglum suan 32 aylik ve ayakta durdugunda iki dizi ice dogru cikintili alt bacak ve bilek aralikli. Resim asla koyamadim . Gecen yaz agustos ta kaburgalarda cikinti var diye size yazdigimda dvit ampul ver demistiniz agustosta ampulu verdim yaklasik 11 ay oldu.    simdi ben ne yapayim hocam bacaklar icin tekrar ampul vereyimmi ? Birde size mail adresinizden fotograf atabilirmiyim mailinizi bana yazarmisiniz buradan beceremedim umarim oradan hallederim.
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 01:25
Hocam birde yazmayi unuttum bulundugumux bolge itibari ile oglum gunesi cok az goruyor evimiz yaz kis soguk bulundugumuz bolgede soguk disari ciksakta vucut ortulu. Bu sebeplede d vitmni eksikligi olablcgni dusunuyorum. Kendimdede eksiklik 7 cikti ama ogluma baktirmadim,oda hep benimle bilrkte dsari ciktigina gore bende bu denli dusukse oglumun cok dha dusuk oldgnu dusunuyorum. Gelisim gerilemesi olurmu hocam intrnette cok korkutucu syler yaziyor rasitizm ile ilgili. boyu 95 cm kilosu 15 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118452
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 08:56
            " intrnette cok korkutucu syler yaziyor rasitizm ile ilgili "
Türk doktorları ne zaman Raşitizm hastalığını öğrenmişlerde yazı yazıyorlar? 
Hemen 1 ampul Dvit3 içirin ve 6 ayda bir tekrarlayın. Ekim ayında her ikinizde bir ölçüm yaptırıp bana yazın. 
Eğer aşırı düşüklük varsa, bu miktarlar bile yetmez. 
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 10:33
Hocam peki bu durum d vitamini ile tedavi edilirmi cok gec kalmismiyim oglum icin acaba birde eczaneye dvit ampul mu diyecegiz cocuk veya yetiskin fark etmiyor degilmi 
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 13:01
Hocam 3  tane cktim ama bitanesini yuklemeyi yapabildim bi bakarmisiniz aciliyorsa  

Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 13:10
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118452
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 20:56
Kesin X-Bacak var. Anlattığım gibi "Dvit3 ampul" alın ve içirin.
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 22:16
hocam konuyu cok uzartm biliyorum ama baya endiselendim alip icirdik bugun,, bu durum duzelirmi yoksa kalici olurmu veya ilerlermi 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.