|
Burun kanaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Demet Rüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2021 Saat 16:39 |
Hocam iyi günler oğlum bugun oynarken cok sert sekilde burnunun ustune düştü ve ağladı kan felan var mi diye baktim hic bir şey yoktu kızarıklık harici şimdi uyuttum sol burun deliğinde kan vardı hocam buruna herhangi bir hasar vermistirir hocam doktora götürmedim size danışmadan hocam bir de 32 aylık trombosit değeri 195 cikti gecen ay 220 ydi düşmeden mi kaynaklidir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen, çok az bir kanama olmuş ve kendiliğinden durmuş. Bir şey yapmanıza gerek yok.
TRombosit değeri, geçirdiği bir Gripal(?) enfeksiyona bağlıdır. Bu konu artık kabak tadı verdi!! Her gün, gunde en az 2-3 defa soruluyor!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|