|
Tuvalet konusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2021 Saat 23:44 |
Hocam merhaba. Kızım 3 yaşını bir ay geçti. Şimdiye kadar tuvaletten bahsettik birde lazimlik aldık ama hiçbir zaman ısrar etmedik kendi haline bıraktık
20 gündür bezi baglatmak istemiyor cisimi tuvaletime yapacağım diyor ve yapıyor hem çişini hem kakasını Yatarken de bez bağlatmak istemiyor ama ben bağlıyorum çünkü sabah bezi dolup taşmış olarak uyanıyor gece de çişim geldi falan diyerek kalkmıyor Hocam bilmiyorum belki ben kendimi hazır hissetmiyorum sabah kalkınca o durumları yaşamaya. Benim bütün çocukluğum gece yatağı ıslatıp sabah çok fena dayaklar yiyerek geçti Kızımın sabah çiş ile uyanırsa onun uzulecegini düşünüyorum Hocam gece yatarken bez baglamakla yanlış mı yapıyorum? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır yapmıyorsunuz.
Altını ıslatan bir çocuğa dayak atmak, tipik Türk kafasızlıklık göstergesidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|