|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2021 Saat 10:13 |
Hocam kendim icin yaziyrm. Bahar ayi gelince baslayan ve tum yaz devam ayak eklemlerimde, zaman zaman bacaklarimda ellerimin ve ayaklarimin parmaklarinda ve aralarinda, tirnaklarimin etrafindaki ince etlerde kucuk sivilce tarzi kabarikla baslayan iyice yara olana kadar durdurmayan kasintim oluyor. Doktorlar jel veriyor ama fayda saglamiyor. Yillardir cekiyrm. Neden olabilir? Ne yapmak gerekir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderse idiniz daha kesin bir sey soyleyebilirdim.
Denemek icin, 1 hafta kadar; Elidel krem, gunde:2x1 surun ve sabun-deterjan ellemeyin, eldiven kullanin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 May 2021 Saat 18:17 |
|
![]() |
|
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Umarim anlasilir yuklerken sorun yasadim. Bu sekilde baslayip sadece bacaklarimda ve ayaklarimda oluyor. Nadirende el parmaklarimda... cok sagolun simdiden
Düzenleyen Gülceeslan - 19 May 2021 Saat 07:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alerji degil..
Sinek isirigi olabilir. Gunde:2x1 Fenistil jel surun, iyi gelirse, sinek isirigi demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|