|
Kulak arkasi beze |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Demet Rüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2021 Saat 01:48 |
Hocam şuan ki korkum boğazını tekrar kontrol ettiğimde şislikler inmemiş hatta 2 tane artmış ve kulak arkasında da çıktı kulak memesinin hizasinda tekrardsn cıkmış hocam artması beni cok korkuttu usg ceken doktor artmasi iyi değil demişti hocam şu durumda doktora gidemiyorum hocam kasim ayinda 10 gun ses kısıklığı oldu tahlilleri de temiz çıkmıştı akciger filmi de cektirmistik 10 gun ses kisikligindan olabilir mi bilmiyorum şişlikler yerinde hocam
Düzenleyen Demet Rüzgar - 05 May 2021 Saat 02:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenf bezleri bir defa olustuklarinda, kuculmeleri en az; 2-3 ay alir. Sayilarinin artmasi onemli degildir.
US ceken doktoru, dikkate almayin. Bogaz agrisi olursa; Tantum Verde Sprey kullanin.
|
|
![]() |
|
Demet Rüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
Hocam ben ilk defa uye olduğum icin ayri ayri yazmışım mesajları lutfen kurusa bakmayın bir konu da daha rahatsiz ediyorum sizi dun akşam kan tahlillerini yazmıştım ama gitmiş kbb doktoru yillarca gitmeyebilir dedi korkulucak bir şey yok enfeksiyona baglidir dedi çocuk doktoru elle muane de falak ve karacigerde buyume gormuyorum kan tahlilleri yapıldı 2 deda usg çekildi 1 ay arayla enfeksiyona bağlı artış olmamis artmamasi iyisi dedi şimdi artmaya başlayınca bisi tedirgin etti ama kulak arkasinda ki oynamiyor hocam suan doktora da gidemediğim için bir sıkıntı yaratir mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
Bir de hocam oğlum 32 aylik geçtiğimiz eylül ayina kadar troid ilaci kullanıyordu troidleri az çalışıyor belirli degere gelince doktorumuz takip edicez 2 ay denicez o şekilde ilacsiz dewam edicez dedi ilaci birakmamiz bir sikinti yaratir mi en son ki değeri tsh 3.71 bir de hocam surekli kabiz cocuk cerrhinana gittik iki defa lavman felan fayda vermedi en son cocuk doktorumuz magnesie calcineee saba diye bir ilac verdi kullanayaim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
Hocam söylemeyi unutmuşum eşim de ocak 28 covid oldu test verdik biz negatiftik oğlumla ama ondan mi şişti lenfleri ondan once var miydi bilmiyorum ama oğlumun yüzü hep döküldü hocam hala kirmizi kirmizi az sekilde döküntü var hocam peki neden cogalir ki lenf bezleri cok korkuyorum cok panik yapıyorum ama sizin eski postlarinizi okudum fikirlerinize cok ihtiyacım var hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lenf bezlerinin ayrimi ile ilgili yazilarimi okuyun.
Goruntu olan durumlarda resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsiz ediyorum bugun oğlumun ense kısmını severken farkettim saçlı deri de elime buyuk bir şişlik geldi ve cok korktum diger tarafında yok atesli hir hastalik ta gecirmedi ama dıştan belli olmuyor hocam yağ bezesi olabilir mi bir de hocam aşşağı yukarı oynamıyor sanki deriye sabit gibi hocam be yapmam gerekiyor şu durumda hastane ortamina da sokamam bana yardimci olur musunuz hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gormeden ve elle muayene etmeden bilemem. Bir gosterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|