|
Biontech mi Sinovac mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2021 Saat 20:28 |
Hocam sonunda merkezdeki öğretmenlere de aşılama randevuları açıldı. Ancak hangisini olacağımı bilmiyorum. Siz Biontech oldum demiştiniz. Biontech mi olalım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tercih imkaniniz varsa, BionTech olun.
|
|
![]() |
|
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Hazır konu açılmışken buraya yazmak istedim. Kadir bey ben emziriyorum 4 aylık bebeğim ben de mi biontech i seçeyim? Seçme hakkı veriyorlar.
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam tercih bize ait. Ancak Biontech için içeriği farklı, RNA’yı değiştiriyor, farklı bir teknoloji ile üretildi diye çok söylenti olunca emin olmak için size sormak istedim. Bilgilendirebilir misiniz hocam farkını ya da üstün yanlarını? Eminim herkes fikrinizi merak ediyordur. Daha önce belirtti iseniz affınıza sığınıyorum. Yıllardır sizi takip edip, sürekli okumama rağmen kaçırmış olma ihtimalim var.
Düzenleyen Adeniz - 14 Nis 2021 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duyduklarinizin tamami palavra!
BionTech asisi, virusun uzerindeki diken (Spike) proteinini ihtiva ediyor. Ayrica da; RNA degil, mRNA. Yani; messengerRNA. Asi adele icine verildiginde, mRNA,"Dentritic" hucreler tarafindan aliniyor ve bu hucreler tarafindan immun sisteme tanitilip, virusa karsi antikorlar yapilmasini sagliyorlar. BionTech asisi ile ilgili makalemi Yazarlar kismindan okursaniz, bu sirketin ZATEN mRNA teknoloji ile kanser tedavileri uzerinde calistiklarini goreceksiniz. Yani firma salgin cikinca, bu mRNA teknolojisi ile ugrasmaya baslamis degil. Senelerde beri bu teknoloji ile ugrasiyordu. Ayrica da; bizde SALAK cok! ".... RNA’yı değiştiriyor, farklı bir teknoloji ile üretildi diye çok söylenti.." O geri zekali ve cahil SALAKLARA sormak lazim!!! Hangi RNA'yi degistiriyor??? Insan genetigi DNA!! Siz Turkiye'deki doktorlarin viruslar hakkinda bir bilgi sahibi olduklarini mi saniyorsunuz? O Prof.lara bir sorun bakalim; Virus RNA'si nasil oluyorda, insan hucrelerindeki DNA yapisina uyum saglayip, replikasyon denilen cogalma isini yapabiliyormus? Viruslar hakkindaki makalelerimi okuyun. Bilhassa benim, seneler evvel yazdigim Coronaviruslar makalemi de okuyun. Turk Prof.larla benim aramdaki farki gorursunuz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|