|
Kısır döngü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2021 Saat 00:08 |
Dr bey uzun zamandır boğuştuğumuz bir kaka sorunu var
Kabız olup ara ara kaka üstünde kanla başlayan sürecimiz.. Duphalac veriyorum kaka toparlayınız bırakıyorum yada dozunu düşürüyorum.(günde 1defa veriyorum 5 yada 2.5 ml) Kakasi 2.Gün sonuna kalırsa sertleşip çatlak oluşturduğu için hergun kaka bekleriyorum ve beni çok yordu.size yediklerini yazsam bir yol gosterirmisinz Sabah 9_10 arası kahvalti( peynir,yumurta kuru kayısı sucuk havuç marul..) 11_13 arası 1,2 dilim meyve 13_15 arası öğle yemegi(orta boy kase yemek,yoğurt 1 dilimkepek ekmegi) 15 18 arası meyve yada 5 10 adet kuruyemis 18 19 arası akşam yemegi(orta boy kase yemek yoğurt kepek ekmegi salata) Bazen akşamları meyve 1,2 dilim Kızım 4.5 yaşında 18.5 kilo 108 cm Kakasi haftada 2,3 gün az yapıyor yani 2 işaret parmağı uzunluğu kadar ve bazen sert oluyor. ___siz yediğinden kadar çıkarır dersiniz bu miktar günlük az değil mi? ___ hergun kak yapmasa 2. Gününe çatlak olusabiliyor ne yapmalıyım? ____ metabolik yada bağırsaklarını ilgili sorun olabilir mi hekime göster.eliyim Çok sıkıştım artık Dr bey yardım edin lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yogurt icine, 1 kasiktan baslayarak, 2-3 tatli kasigi Zeytinyagi karistirin.
Gunluk sut/sutlu gida toplami;600 ml'den az olmasin. Muz, Elma vermeyin. Pirinc, Patates, vermeyin. Gerisine de, kafayi takmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Nis 2021 Saat 02:06 |
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muz elma pirinç patates bunları tüketmiyruz doktor bey.butun yemekleri ya zeytin yağlı ya da tereyağı başka yağ kullanmıyorum.agirlik zeytin yağı.
cocuga çok mu yemek yediriyorum?
Çok yemekte kabızlık sebebi olabilir mi? Yemesine bu kadar dikkat ederken bu tablo Bi anne olarak beni çok üzüyor artik |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok yemek; cok kaka yapar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|