|
Diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2021 Saat 20:39 |
Hocam merhabalar, kızım 6,5 yaşında Kasım ayında ön süt dişi sallanmaya başladı. Sanırım biraz erken çektim, kolay çekeceğimi düşünmüştüm ancak zor çekildi. Kasım ayında çekilen diş hâlâ çıkmadı hocam. Bir kaç haftadır bir beyazlık var gibi ama bir belirti yok başka.
4,5 aydır yerine yenisinin gelmemesi normal midir? Erken çektiğim için mi uzadı süre? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut dislerini cekmek icin, kok kisminin tamamen erimesini bekleyin.
Merak etmeyin, dis gelecek! Bir mudahale de GEREKMEZ!!!
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam, sağlıkla kalın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://resimyukle.io/r/TZTKVbA1ma
Hocam fotoğrafta işaretlediğim yerdeki süt dişini Kasım ayında çektim. Kökü erimeden çektim, biraz sallanıyordu bilmediğim için zorlayarak çektim. Ancak yanındaki bugün kendiliğinden düştü ve alttan kalıcı diş gelmiş. İşaretli olan yerdeki 5 aydır açık olmasına rağmen gelmedi hocam bir problem mi var? Düzenleyen Adeniz - 17 Nis 2021 Saat 16:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soyle var! O sut disi erken cekildigi icin, beslenemedi ve dolasimdan beslenebilmek icin de, boyle cikmayi
geciktiriyor. Merak etmeyin, gecikme disinda hicbir kotu yani yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|