|
Dikiş bandi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2021 Saat 18:50 |
Hocam her geçen gün ne kadar bilgili ve isini hakkıyla yapan tek insan oldugunuza inancim artıyor.Kizim kanepeden düştü ilcedeydik saglik ocaginda dikis bandıyla yapistirdilar ne zaman acacagimiz yıkayacağımiz hakkinda yorum yapmadilar sonra plastik cerrahiye gittim carsamba günü bandi acip bakacagiz dedi hocam bandi acarken yara tam tutmadıysa açılır dedim ozaman yapacak bir sey yok dedi eczacı arkadaşımız bir krem onermisti onu yazın en azindan dedim onu yazdi velhasil kelam bir aklı basinda bir insan su zaman acin su zaman yikayin demedi.Olay 7 gün once oluyor ne zaman bantlari cozelim birde eczaci noskar önerdi aldik onu ne zaman surmeye baslayalim kizim 3 yasinda teşekkürler
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cenemiz 2cm kadar acildi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cene alti zaten gorunen bir yer degil. 10 gun bekleyin ve sokmeden once; kolonya ile bantin yapiskanini
yumusatin. Banti cikarirken, kesi hizasinda cekin, ASLA kesinin enine cekmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam bu toplumun sizin gibi insanlara ihtiyacı var gercekten minnattarim cok teşekkür ederim Allah sağlıklı uzun ömürler versin size
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|