|
Dentiflour |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2021 Saat 18:33 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aylardir bu ilaci anlatiyorum..
Evet, kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam site değiştiğinden beri arama sizlere ömür.
Kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Farkindayim. Anormal miktarda veri oldugundan, "arama motoru" zaten verimli degildi, simdi tamamen
durdu. Bugunden geriye giderek, konulari okuyun ve NOT tutun. Hatta Fihristli bir defter kullanirsaniz, not aldiginiz konulari bulmaniz daha kolay olur.
|
|
![]() |
|
EDA NERMİN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EDA NERMİN
Hocam,ben arama yapacağım zaman goole dan yapıyorum. Örnek “kadir tuğcu ateş” !! Naçizane fikrim, yardım olur belki☺
|
|
BADE NİN ANNESİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogru, bu da bir yontem.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|