Avil Şurup Kullanımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
pinarege
Üye Kayıt Tarihi: 30 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2021 Saat 15:31 |
Sevgili Hocam Merhabalar;
Öncelikle hepimize bilinç kazandırma hevesiniz için çok teşekkür ederim. Zaman zaman uyku problemi yaşayan bebek ve çocuklar için Sipraktin ve Atarax önerdiğinizi biliyorum. Ancak benim 18 aylık oğlum özellikle Sipraktin sonrası çok huysuz oluyor (%5 dediğiniz azınlıkta) Ben de uykuya dalmakta zorluk çektiğinde (haftada 2-3 gün gibi) 1 ölçek Avil şurup veriyorum. Uykuya dalmasını kolaylaştırıyor, ancak sizin uyku için üzerinde durmadığınız bir şurup olduğundan danışmak istedim. Haftada bir kaç gün kullanmam uygun olur mu? Ve Avil için de 5 gün kullan, 3 gün ara ver kuralı geçerli midir? (Ardışık kullanmam gerektiği bir dönem olursa) Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118443 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
HER iki ilac da; Alerji ilacidir. Etki mekanizmalari aynidir. Kullanabilirsiniz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|