|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2021 Saat 12:43 |
Oglum 29.5 aylik daha oncede gozlerini surekli kirptigini belirtmistim sizde goz doktoru gorsun demistiniz. Doktora goturdum ozellikle sol gozu kirptigini soyledim goz muaynemizde herhangi bi sorun cikmadi. Sol gozde cok hafif kuruluk olabilcgni her iki gozede damla damlatmamizi soyledi. Damlayi kullanali 4 gun oldu ama pek bi fark yok cocuk devamli goz kirpiyor alerjik birseymi bilniyorum goz altlari ve alt goz kapaklari sanii aglamis gibi kizarik oluyor. biz ne yapmaliyiz hocam. Birde doktor cocuklarin kolaylikla bunu tike cevirebilcgni yanininda goz muhabbeti asla yapmamiz gerekgini soyledi. Tik olsa bile 2 ay kadar sonra unutur dedi. Ama bizim bu durumumuz 1 ayi askindir devam ediyor bana bir yol gosterin ne olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118457 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir muddet daha takip edin. Kendiliginden gecebilir.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki bir sure daha gozlemledikten sonra gecmesse baska nereye gitmemiz lazim. Lisede bir ogretmenimiz vardi oda surekli istemsiz goz kirpardi cocugumu boyle gorunce aklima hep o bayan geliyor korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118457 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onemli bir durum olsa idi, Goz doktoru sizi uyarirdi.. Bazi kimselerde bu sekilde "tik" gelisebiliyor.
Denemek icin; 1 hafta gece yatmadan evvel, 1 olcek Atarax icirin.
|
|
![]() |
|
Bugun hemen alicam hocam birde az once atarax la ilgili olan konularin coguna baktim. Genelde ruhsal skntisi olan dis gicirdatan veya parmakla oynayan vs cocuklarada onermissiniz. Sadece bilinclenmek icin soruyorum. Oglumdada bir ara gicirdatma vardi sukur o duzeldi. Simdi goz kirpma var acaba bakiminda bi yalnis mi yapiyorum onu benmi bu duruma getiriyorum ruhsal sikintisi olmus olabilcegi icinmi banada atarax onerdiniz hocam. Oglum gercektende asabi bi cocuk. kendinden buyuk cocuklara bile kafa tutuyor. Sakince oyun oynarken oyunda sinirlenip ciglik atiyor. bazen mutfaktaysam suratini cok masum yapip beni durtuyor ona sarilmami istiyor sariliyoruz opuyorum geri oyuna donuyor. Anneannesine gittiginde kuzu gibi sadece bana ve babasina yapiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bakim ile her zaman alakali olmaz. Daha ziyade; asiri hassas kimselerde gorulur.
Bunlarda asiri derecede "kardes kiskancligi" da vardir. Huyuna gidin.
|
|
![]() |
|
hocam ben dediginiz gibi iki gundur atarax surup kullaniyorum ayni zamanda doktorun kuruluk olabilcegi icin verdigi damlayida kullaniyorum. sikayetler azalcagina dahada cogalarak sıklasarak devam ediyor. Gozlerde bi prblem olmadigi soylendi. acaba alerji gibi birsey olabilrni goz altlari genelde aglamis gibi kirmizi. Birde goz icin alerji damlasimi kullansam diger damlayi birakip bana yardimci olurmusunuz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir alerji bu sekilde olmaz. Isterseniz deneyin! AMA, Atarax zaten bir cins alerji ilacidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Nis 2021 Saat 18:54 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|