|
Covid aşı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Asudesima
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Covid aşıGönderim Zamanı: 29 Mar 2021 Saat 10:08 |
|
Hocam merhaba, biontech aşısı Türkiye’ye geldi. Annemin de aşı sırası geldi. Siz başından beri bu aşıya güveniyorsunuz. Ama o kadar çok söylenen şeyler var ki bu aşı için tereddütteyiz. Tekrar sizin fikrinizi almak istedim, yaptırsın mı annem? Teşekkür ederim..
|
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
barbaros350
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2021 Saat 13:27 |
|
Merhaba hocam arkadaşın sorusunu cevaplarken şunuda cevaplayabilir misiniz. Benim annemlerde aşı olacak yarın. Biontec aşısı nasıl vurulmalı? Özel bir yeri var mı kas içine mi? Bazıları aşıyı vururken vurduğu yeri eliyle makas alır gibi yapıp vuruyorlar o zaman aşı tutmaz mı hocam. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2021 Saat 19:09 |
|
Mutlaka:
1- KUCUK adeleye (tercihen omuz adelesine) yapilmalidir. 2- KESINLIKLE, adele icine yapilmali.. Omuz derisi iki parmak ile sikistirilirsa, asi deri altina gider ve etkli olmaz. Sadece asi yerinde komplikasyonlar olur. Asi yapilirken, mutlaka deri iki parmak ile gerdirilerek asi yapilmalidir. BioNTech asisi, en guvenilir asi. Ben ve esim de bu asiyi olduk.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Mar 2021 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|