|
Kız çocukta akıntı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nacves
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kız çocukta akıntıGönderim Zamanı: 28 Mar 2021 Saat 17:27 |
|
Kıymetli Kadir Hocam,
2009 Haziran doğumlu kızımın 1 yıldır yoğun sarı renkli bir akıntısı vardı. Ben adet dönemi yaklaşmıştır diye endişelenmedim, pandemiden dolayı doktora da gitmedik hiç. 18 Martta bu akınıtsına ek olarak az miktarda açık kırmızı kanlanma oldu iç çamaşırında ve 3 gün sürdü. Daha sonra geçti ama sarı akıntısı devam ediyordu. Bugün (28 Mart Pazar) tekrar açık renkli kanlanma oldu. Adet desem, böyle 10 gün arayla olmaz diye korkmaya başladım. Vajinal iltihaplanma mı yoksa adet dönemi yaklaşan kızlarda normal mi? Ben bilemedim hocam. Kendim de çok sık vajinal iltihaplanma olduğu için öyle bir şey mi diye düşündüm. Görüşünüzü paylaşırsanız çok sevinirim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2021 Saat 18:57 |
|
Sabunlu sicak su kuvetinde, gunde:2x1 oturtun..
Kaka yaptiktan sonra popo temizligini duzgun yapsin.... Onden-arkaya silinecegini IYI ogretin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|