|
D vitamini |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
turnam
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitaminiGönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 21:48 |
|
Merhabalar hocam geçen sene temmuz bu sene ocak ayında 2 ampul d vitamini aldım ona rağmen değerim 25 çıktı hocam senede 2 kere içiyorum acaba bunu 4 ayda bir mi içsem yoksa bu tahlillerdemi problem var birde kızımı da Dr a tahlil için götürdüm artık d vitaminine bakmıyoruz hatalı çıkıyor dedi öyle bir şey olabilir mi işinemi gelmedi yaptırmak anlamadım ama mecburen özelde yaptırıcam sizce devlet hastanesi tahlillerine güvenmeyip bende özelde yaptırsam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 22:27 |
|
Hatali filan bir sey yok!! Hata; Turk doktorlarinda!! Her ne himetse, Turk doktorlari Dvit3 ampule "umaci"
muamelesi yaptiklari icin, ne yapacaklarini sasirmis durumdalar. 1 ampul bile verildiginde bile kiyametleri koparan, bu AHMAK doktorlar, simdi kabahati; islerine gelmedigi icin "hatali cikiyor" gibi garabet bahanesi ile laboratuvarlara atiyorlar. Tabiiki de, 6 ayda bir aldiginiz Dvitamini az geliyor olabilir. Simdi tekrar 1 ampul icin, 1 ay sonra tekrar 1 ampul icin. Temmuz ayinda tekrar Dvit3 tayini yaptirip bana yazin. Ozelde de yaptirabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|