| 
 | 
| annem beyin mr | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| benay   Üye     Kayıt Tarihi: 19 Kas 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: annem beyin mr Gönderim Zamanı: 24 Mar 2021 Saat 13:33 | 
| 
   Merhaba sayın hocam, annem 69 yaşında yüksek tansiyon+tip2 diyabetli ancak ilaçlarını muntazam kullanır.  Ateşli sinüzit ve gribin ardından başında çıkan ve birkaç aydır bir sönüp bir alevlenen, dokununca acıyan şişlikler için en son nörolojiye gönderildi. Şişliklerin kötü huylu bir oluşum olmadığı ve strese-üzüntüye bağlı olabileceği söylendi. Doktor anneme şiddetli bir ağrısı olmadığı halde neruda 150mgX2 reçete etmiş ancak annem aşırı derecede sersemlediği için ilacı bırakıyor, hatta hiçbir zaman reçete edilen doza çıkamadı "Yolda yürüyemiyorum, yataktan başımı kaldıramıyorum, merdiven inemiyorum." dedi, şimdi azaltarak bırakıyor iliacı. 1- MR' da durum nedir? biz okuyunca endişelendik ancak yaşına göre normal mi? 2- Neruda ağrı kesicisi annemdeki bu durumla alakalı mı? Düşük doz da olsa devam etmeli mi? http://m.YollaYap.com/busd/1616569921948.jpg | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Mar 2021 Saat 19:24 | 
| 
   Benim bransim degil. Baska bir Noroloji doktoruna daha danisin.
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |