|
Desteksiz oturma. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemmm-can ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemmm-can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2021 Saat 17:56 |
Merhabalar. 6 aylık bir bebeğim var.merak ettiğim bir şeyi sizden öğrenmek istiyorum.Ben bebeğimin sağına ,soluna ;önüne ,arkasına bir şey koymadan oturttuğumda o kendi elini yana koyup dengesini sağlayıp oturuyor.acaba bu oturma destekli oturmaya mı giriyor ,desteksiz oturmaya mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Destekli oturma .... Ister; kolunu dayasin, ister yastik ile otursun, hepsi destekli oturmadir. VE bu yas icin
normaldir.
SAKIN Turk sarlatanlara kanmayin. |
|
![]() |
|
Çnglelf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba kızım içim soruyorum 13 ocak 2021 doğumlu suan 6 kilo civarında. Yavastan yaslanarak oturtmaya baslasak erken mi olur acaba? Böyle tam oturma değil ama yatar gibi hafif dik bir seklde.cok teşkkür ederim
Düzenleyen Çnglelf - 02 May 2021 Saat 18:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogdugu gunden itibaren, istediginiz sekilde destekli oturtabilirsiniz.
Anne karninda 9 ay oturuyor da, bir sey mi oluyor? Turk doktorlarinin sacmaliklarina kanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|