|
Uyuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2021 Saat 18:09 |
Merhabalar hocam 5 yaşındaki kızım 3 ay önce uyuz olmuştu malesef yine oldu sanırım sokak kedileriyle çok haşır neşir ondan oluyor evde 3 ay önceden kalan uyuz ilacı vardı gece mecburiyetten kullandım sabah halen kaşunıyordu sizce etki edermi yenisini almama gerek var mı ilginiz için şimdiden teşekkürler saygılar...
Düzenleyen turnam - 23 Şub 2021 Saat 18:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sokak kedilerinden, "Insan UYUZU" olmaz!!! Birisinden bulasmistir.
3 ay once size kim bulastirdi ise, gene ayni sahis bulastirmistir. Sorusturun, mutlaka bir Turk doktoru tarafindan "Alerji" teshisi konmus bir enayi tanidiginiz vardir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Şub 2021 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam 3 ay önceki losyon etkilimidir
Düzenleyen turnam - 23 Şub 2021 Saat 20:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeterli miktarda ise, etkilidir.
|
|
![]() |
|
4GP.ME/busd/1614275005667.jpg Hocam acaba ben yanlış mı teşhis ettim resim yükledim birde siz incelerseniz sevinirim |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyuz; sadece bir bolgede olmaz. Gobek cevresinde, cinsel organlar cevresinde, el bileklerinde, dirsek
iclerinde olur. Bu bolgelerde yoksa, Uyuz olmasi biraz supheli.
|
|
![]() |
|
4GP.ME/busd/161443672897.jpg 4GP.ME/busd/1614436860550.jpgHocam kaşıntısı hiç bitmiyor yenidenmi ilaç kullansam ilk resim böcek ısırığına benziyor ikinci resim uyuz mu alerjimi ama alerji bu kadar sürmez diye düşünüyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Birinci resimdekiler; sinek isirigi..Fenistil jel surun.
Ikinci resim, tahrise benziyor. Iyi durulanmamis ic camasirlar yapabilir. Hipokort merhem, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|