Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kadir beye özel
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kadir beye özel

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 190
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadir beye özel
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2021 Saat 19:17
Kadir bey merhaba, siz kendiniz icin yasam tarziniz yaptiginiz ot çöp bitkisel takviye yada ne bilim günlük mutlaka olmazsa olmaziniz birseyler varmi.Bizide yönlendirin yada boyle bir sayfa acin bizede ogretin sizden cocuklarimiz icin cok seyler ogrendik.D vitamini icmek yerine enjekte ettirmek dahami cabuk etki ediyor. Mesela c vitamini b12 vitamini bunlari takviye ilac olarak kullaniyormusunuz.aklima gelmeyen birsürü soru oluyor sizin yazilarinizi okurken bilgilendirin bizi
77
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (2) Teşekkürler(2)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2021 Saat 23:29
Hayatim boyunca hicbir zaman; ot, cer-cop ile yapilan tedavilere prim vermedim.
Bunlari yapanlar SAHTEKARLARDIR.. 
Inanmiyorsaniz, bir daha boyle cer-coplerle tedavi onerenlere; "Ne kadar ve ne sure" alinmasi gerektigini 
sorun.
Neymis; "Enginar karacigere iyi geliyormus"!! Boyle salakca bir iddia olamaz. Sorun o zaman bunu diyenlere,
 her gun kac enginar yenecek, kac gun sure ile yenecek?? 
Yok; "Corek otu yagi", yok "Nar cekirdegi yagi"... Nerde sikilarak suyu elde edildikten sonra arta kalan 
cer-cop varsa, bunlardan da para tirtiklamak icin yapilan sacmaliklara inanmayin..
Sorun bir bakalim; ne sekil bir calisma sonucu bu neticelere varmislar!! Kac kisi uzerinde denemisler? 
Bakin ben bu sarlatanlara alenen SAHTEKAR diyorum... Bir itiraz eden varmi?? Bu assagilik sarlatanlarin
maskelerini indirdiginizde, hemen kacacak delik ararlar. 

Sabit Forum yazilarimda bu sahtekarliklardan bazilari yazilidir. 
D vitaminini HICBIR ZAMAN igne olarak kullanmadim..Kullanan doktor; VICDANSIZ ve insafsizdir.
O yogunlukta bir siviyi igne ile vermek isterseniz, cok kalin igne kullanmak gerekir. Bu da agri yapar.
Sirf dedigi olacak, farkindalik yaratacak diye; el kadar bebelere bu igneleri vermek tek kelime ile 
vicdansizliktir. 

Meyva ve/veya cig sebze/salata yenen bir ulkede C vitamini GEREKMEZ... 
B12 vitamini, sadece; ileri yaslilikta midede "Intrensek faktor" ifrazati bozuk kimselerde gereklidir.
Ne hikmet ise, B12 laboratuvar kitleri gelir gelmez, Turkiye'de bir B12 baktirmak modasi baslamis ve B12
eksikligi sahtekarliklari boy gostermistir. PUST ilac firmalarin satilik doktorlar eli ile halki soymalarinin en
guzel ornegidir. 
B12 kitleri gelmeden once, B12 vitamini piyasada vardi ama NIYE kimse o ilacin yuzune bakmiyordu? 
Ne zaman ki, kitler geldi, O PUST firmanin gazi ile herkese B12 bakilmaya baslandi. 
Ne olacak, boyle ahmak (ilac firmasinin satin aldigi)Saglik bakanliginin oldugu ulkede halk da boyle soyulur. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Şub 2021 Saat 23:42
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.