|
Kadir beye özel |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tuna77
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kadir beye özelGönderim Zamanı: 18 Şub 2021 Saat 19:17 |
|
Kadir bey merhaba, siz kendiniz icin yasam tarziniz yaptiginiz ot çöp bitkisel takviye yada ne bilim günlük mutlaka olmazsa olmaziniz birseyler varmi.Bizide yönlendirin yada boyle bir sayfa acin bizede ogretin sizden cocuklarimiz icin cok seyler ogrendik.D vitamini icmek yerine enjekte ettirmek dahami cabuk etki ediyor. Mesela c vitamini b12 vitamini bunlari takviye ilac olarak kullaniyormusunuz.aklima gelmeyen birsürü soru oluyor sizin yazilarinizi okurken bilgilendirin bizi
|
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(2)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2021 Saat 23:29 |
|
Hayatim boyunca hicbir zaman; ot, cer-cop ile yapilan tedavilere prim vermedim.
Bunlari yapanlar SAHTEKARLARDIR.. Inanmiyorsaniz, bir daha boyle cer-coplerle tedavi onerenlere; "Ne kadar ve ne sure" alinmasi gerektigini sorun. Neymis; "Enginar karacigere iyi geliyormus"!! Boyle salakca bir iddia olamaz. Sorun o zaman bunu diyenlere, her gun kac enginar yenecek, kac gun sure ile yenecek?? Yok; "Corek otu yagi", yok "Nar cekirdegi yagi"... Nerde sikilarak suyu elde edildikten sonra arta kalan cer-cop varsa, bunlardan da para tirtiklamak icin yapilan sacmaliklara inanmayin.. Sorun bir bakalim; ne sekil bir calisma sonucu bu neticelere varmislar!! Kac kisi uzerinde denemisler? Bakin ben bu sarlatanlara alenen SAHTEKAR diyorum... Bir itiraz eden varmi?? Bu assagilik sarlatanlarin maskelerini indirdiginizde, hemen kacacak delik ararlar. Sabit Forum yazilarimda bu sahtekarliklardan bazilari yazilidir. D vitaminini HICBIR ZAMAN igne olarak kullanmadim..Kullanan doktor; VICDANSIZ ve insafsizdir. O yogunlukta bir siviyi igne ile vermek isterseniz, cok kalin igne kullanmak gerekir. Bu da agri yapar. Sirf dedigi olacak, farkindalik yaratacak diye; el kadar bebelere bu igneleri vermek tek kelime ile vicdansizliktir. Meyva ve/veya cig sebze/salata yenen bir ulkede C vitamini GEREKMEZ... B12 vitamini, sadece; ileri yaslilikta midede "Intrensek faktor" ifrazati bozuk kimselerde gereklidir. Ne hikmet ise, B12 laboratuvar kitleri gelir gelmez, Turkiye'de bir B12 baktirmak modasi baslamis ve B12 eksikligi sahtekarliklari boy gostermistir. PUST ilac firmalarin satilik doktorlar eli ile halki soymalarinin en guzel ornegidir. B12 kitleri gelmeden once, B12 vitamini piyasada vardi ama NIYE kimse o ilacin yuzune bakmiyordu? Ne zaman ki, kitler geldi, O PUST firmanin gazi ile herkese B12 bakilmaya baslandi. Ne olacak, boyle ahmak (ilac firmasinin satin aldigi)Saglik bakanliginin oldugu ulkede halk da boyle soyulur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Şub 2021 Saat 23:42 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|