|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2021 Saat 12:48 |
Merhaba Kadir Bey 39 yaşındayım 20 gün öncesinde idrar yolu enfeksiyonu için pylseptin ve buscopan ilaçlarını kullandım fakat rahatsızlığım geçmedi düne 38.5 ateşle bir geçe geçirdim şuan ateşim 37.5 ateşim 37.5-38.5 arasında inip çıkıyor aşağıda bugün doktora gittiğim tahlillerim
![]() doktor bey kullanmam gerek bir ilaç var mı varsa lütfen adını yazar mısınız |
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrar yolu enfeksiyon (IYE) ile hicbir alakasi yok!!
WBC degeriniz dusuk, kesinlikle VIRAL enfeksiyon geciriyorsunuz. MON%'de degerinin yuksek olmasi, Enfeksiyoz Mononukleoz denilen virus hastaligina bagli olabilir. Bu hastaligin ozelligi; ATESIN, diger viral hastaliklarda oldugu gibi, 3-5 gun degil, 5-12 gun surebilmesidir. SAKIN Antibiyotik kullanmayin, SAKIN ates dusurmeyin. Bu virutik hastalik nadiren "Hayal gormelere" sebep olabiliyor. Cisimleri farli boyut ve sekillerde gormek, ve denge bozukluklari olabilir, hepsi kendiliginden gecer. Turk Tip Fakultelerinde bu hastalik anlatilmadigi icin, Turk doktorlari bu hastaligi bilmezler. SAKIN onlarin dedigi hicbir seye inanmayin. Evinizde oturun, istirahat edin. |
|
![]() |
|
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey aşırı derecede terlemem var gözlerim yerindfırlayacak gibi agriyor ateşim düşük olsada titremelerim var sıtma tutuyor gibi crp yuksek cikmisya o ne demek
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
CRP ; hucre yikimi oldugunu gosterir ve Viral enfeksiyonlarda, daima yukselir.
Sadece yatin istirahat edin, bol sivi gida alin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey iye yok ama bemi rahatlaracak bir ilac yokmu surekli idrar cikiyorum 1.2 damla idrar yaparken yanma agri oluyor bol su iciyorum ama hic gecmedi 20 günden fazla cekiyorum dediginiz kuru meyvedende yiyorum
|
|
77
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kuru yemisciden; Cranberry yemisi alin ve gunde 1 corba kasigi yiyin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey o meyveyi 20 gündür yiyorum yazmıştım.baska bir sey yokmu Birde bana kadin doguma git demistiniz gittim dr bana vajinal mantar akıntı 1.5 yıl tedavi gördüm geçmedi demistim size sordum.kadin dogum doktoru bagisikliginiz düşüktür o yuzden mantar akinti tekrarlar vitamin kullanın dedi b12 vitamini verdi.eczaneden vitamin isteyin verir size dedi siz bana bir vitamin onerirmisiniz.
|
|
77
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Marka onemli degil, ne bulursaniz. AMA!!! B12 sizde hicbir ise yaramaz.
Asiri temizlik; vaginal mantara sebep olur. Sadece su+ beyaz sabun ile temizlik yapin, sakin deterjan veya antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|