|
Mongol lekesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şub 2021 Saat 11:24 |
Farklı konu olduğu için yeniden başlık açtım hocam. Kızım doğduğunda kalçasında morluk ve lekeler vardı. O dönem götürdüğümüz doktor mongol lekesi demişti ve önemli bişey olmadığını söylemişti. 5 yaşına kadar kalçasındaki morluk azaldı. Şuan 6.5 yaşında. Belinde orta büyüklükte, ensesinde az, koltuk altında mercimek tanesi kadar pembe leke var hala. Bunlar kalıcı mı? Birşey yapmak gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Mogol" lekesi, kendiliginden kaybolur. Su anda olanlarin resmini gonderin.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen Burcu87 - 02 Nis 2021 Saat 08:13 |
|
![]() |
|
Resimler açılıyor mu hocam bilemedim. Ense ve beldeki pembeydi rengi açıldı baya. Kalçasını çekemedim. Kol altındaki aynı şekilde duruyor. Bir de yüzünde de sonradan oluşan şeyler var. Yanyana aynı yerde leke ve et beni gibi oluşumlar var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acildi. Pek bir sey kalmamis, tamamen kaybolacak.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim peki bunlar mogol lekesi mi gerçekten? Ve neden olur hocam?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|