|
Emeklemeden yürüme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsrabsra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2021 Saat 22:48 |
Hocam öncelikle merabalar. Şuanda 15 aylık bir kızım var doğdugundan beri çeşitli sorunlarla karşılaştık önce laringomalazi dendi ki hala ufakta olsa sesi var bıngıldağımız 4 parmak kadar açıktı şuan 2 bucuk parmak vs daha sonra kafasını geç tuttuğu için doktora götürdük doktor hafif hipotoni dedi asla emeklemedi şuanda yürüyor benim asıl sorum şu hocam kızım ilk adımlamasını 12 aylıkken yaptı ve şuanda 14.5 aylıkken yürüdü şuanda dengesi daha iyi yürürken dizlerini kullanıyor ama yere eğilirken korkuyor ben tutarken eğiliyor ve bu seferde dizlerini kırmıyor birde oturduğu zaman tutunacak bir yeri yoksa eğer kalkamıyor yerden yani yürüme pozisyonunu bu zamana kadar 10 dan fazla kelime kullandı doktorumuz bize fizyoterapiste ihtiyaç yok 18 aylıkken yürür dedi ama benim kızım daha erken yürüdü hocam nöroloğa gitmemi gerekli mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Skype'den goruntulu olarak gormem gerekir.
drktgc@yahoo.com
|
|
![]() |
|
Bsrabsra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mesela hocam hangi saatlerde görebilirsiniz ya da biz video çekip yüklesek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aramizda 10 saat fark var.
Video koyabilirseniz de olur.. Yururken, otururken ve oturdugu yerden kalkarken cekilmis olsun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Oca 2021 Saat 03:06 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[TUBE]https://youtube.com/watch?v=rzIbr2pYzwM&feature=share[/TUBE]
Hocam skye adresinize videoları attım. Başka gözlemlemenizi istedğiniz birşey varmı ? Çok sağolun ilginiz için.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Skype icin:
drkadiraz@gmail.com adresini deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|