|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2021 Saat 20:45 |
![]() hocam i 45 yaşında, 1,60 boyunda ve 47 kilo bayanım.. hocam henüz demir ilacı kullanmadım... değerlerim böyle malesef çok düşük.... hocam öğretmenim ve aşı sırası bana da geldi... biontech olmamda sakınca var mı, değerlerim yukardaki gibi ve bazı antibiyotik ve ilaçlara da alerjim var... açıkçası çok da korkuyorum yan etkilerden... aşı olayım mı hocam.. bu arada hocam alttaki mesajlar eski.. sadece bu mesajı, bu sayfayı gönderdim size...
Düzenleyen leyli - 25 May 2021 Saat 14:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aneminiz var. Demir ilaci almaniz gerekir.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam direkt kan verirlerse alayım mı? Arkadaşım da benim durumda idi.. 10 gün ara ile kan vermişler.. onu 2 yıl kadar idare ediyor...bana da verirlerse alayım mı, çünkü kansızlık özellikle demir çok kötü durumda benim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her kan transfuzyonu; kemik iligine baski yapar ve kan yapimi daha uzun sure durur.
Bir muddet (2-3 kutu)demir ilaci kullanin PLT degeri YOK???? Onu yazarmisiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2021 Saat 03:24 |
|
![]() |
|
![]() |
|
hocam tahlilleri tekrar yolladım.. eksik atmışım daha önce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Losemi degil... Demir tedavisi alin.
Netice alinamazsa, kemik iligi tetkiki gerekir. Aplastik anemi olabilir.
|
|
![]() |
|
hocam daha önce de demir ilaçları aldım ve kanım iyi duruma gelmişti...şimdi nasıl olur bilmiyorum.. pazartesi hastaneye gidip ilacımı yazdıracağım... hocam kaç ay kullandıkdan sonra tahlil yaptırayım.. yani ne kadar sürede toparlanmaya başlarım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|