|
Mide sancisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kimsesizmercimek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kimsesizmercimek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2021 Saat 18:52 |
Merhaba hocam,
Dun oglen, once karnimin sag tarafinda olmak uzere baslayan bir sancim oldu. sol tarafa yatarken rahatliyordum, saga donunce ya da ayaga kalkinca artiyordu. Arada siddetli olarak devam etti. Gece uykumdan uyandirdi bir kac kez, sonra hafifledi. Bugun ogleden sonra midemde hassasiyet basladi. Ayni zamanda karnimda asiri sisligim var. gaz sancisi olarak dusundum once ancak bugun midedeki hassasiyetten kafam karisti. Oneriniz ne olur hocam? Simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri; gelip-gidici ise, ameliyatlik bir durum yoktur.
Gelip-gidici ise, gaz olabilir, biraz dolasin, hareket edin.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 3 yaşında çocuğum var. Evde çok sert kafasının arkasını klozete çarptı. 4 saat oldu bir şeyi yok ama ben çarpma anını gördüğüm için çok tedirginim. Ağladı sakinledi suan oyun oynuyor birsey yapmalımiyiz sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baslik: Mide sancisi.
Lutfen kendi basliginiz altinda sorun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|