Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - covid aşısı vurulma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

covid aşısı vurulma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: covid aşısı vurulma
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2021 Saat 09:43
merhaba hocam 
Tr de çin asısı vurulduk (başka şansımız yok şimdilik)koruyuculuğu ne kadar sürecek sizce ?
Alman aşısına daha sonra ulaştık, vurulmamızın sakıncası olur mu ?
Bir aşıdan devam etme zorunluluğu olacak mı ?İnaktif RNA v.s gibi ......

cevap için şimdiden tşk ederim.
sevgiler
Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 273
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2021 Saat 10:35
KADİR TUĞCU hocamızdan özür dileyerek araya giriyorum profilinizde sağlıkçı olduğunuza dair bir bilgi göremedim. mesajlarınızda da böyle bir bilgi yok. o yüzden bu soruyu sorabilirim diye düşündüm rica etsem bizlere de söyler misiniz 2 aşıya birden nasıl ulaştınız? zira kuzenim dr o bile aşı olmadı henüz. bilgilendirirseniz seviniriz. 

Düzenleyen kader - 15 Oca 2021 Saat 11:14
Yukarı Dön
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2021 Saat 16:40
kader isimli üye ,henüz vurulmadım aslında olasılık dahilinde demek istedim .yazının başında diyelim ki diye bir kelime  vardı O çıkmayınca böyle bir anlam oluşmuş anladığım kadarı ile sizde öyle anlamışsınız sorunuz ve uslubunuza göre ....

Aynı aşı ile devam etme zorunluluğu olacak mı Onu bilmek istiyorum ki ,kararımı ona göre vereyim asıl niyetim bu Kadir hocam ...

cevap için tekrardan tşk edeyim şimdiden ,vaktinizi almamak adına .....

sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2021 Saat 19:30
Ilk dozu hangi asi ile oldunuz ise, ikinci asinin da AYNI asi olmasi zorunlulugu vardir.. 
Ama nedir, cok istiyorsaniz, Cin asilari  olduktan 1-2 ay sonra isteyen (imkan dahilinde), BioNTech'in mRNA
 asisindan gene 1 ay ara ile 2 doz asi olabilir. 

NOT: Her iki asinin da "KAS ICI" yapilma mecburiyeti vardir. Saglik bakanina yapilan asi gibi, deri sikilarak 
asi YAPILMAZ. Bu sekile yapilan asilar, deri altina yapilmis olur ve bagisiklik birakmazlar. 
Kas icine yapilabilmesi icin, derinin gerdirilerek, asinin yapilmasi sarttir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Oca 2021 Saat 19:31
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.