|
covid aşısı vurulma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2021 Saat 09:43 |
merhaba hocam
Tr de çin asısı vurulduk (başka şansımız yok şimdilik)koruyuculuğu ne kadar sürecek sizce ? Alman aşısına daha sonra ulaştık, vurulmamızın sakıncası olur mu ? Bir aşıdan devam etme zorunluluğu olacak mı ?İnaktif RNA v.s gibi ...... cevap için şimdiden tşk ederim.
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KADİR TUĞCU hocamızdan özür dileyerek araya giriyorum profilinizde sağlıkçı olduğunuza dair bir bilgi göremedim. mesajlarınızda da böyle bir bilgi yok. o yüzden bu soruyu sorabilirim diye düşündüm rica etsem bizlere de söyler misiniz 2 aşıya birden nasıl ulaştınız? zira kuzenim dr o bile aşı olmadı henüz. bilgilendirirseniz seviniriz.
Düzenleyen kader - 15 Oca 2021 Saat 11:14 |
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kader isimli üye ,henüz vurulmadım aslında olasılık dahilinde demek istedim .yazının başında diyelim ki diye bir kelime vardı O çıkmayınca böyle bir anlam oluşmuş anladığım kadarı ile sizde öyle anlamışsınız sorunuz ve uslubunuza göre ....
Aynı aşı ile devam etme zorunluluğu olacak mı Onu bilmek istiyorum ki ,kararımı ona göre vereyim asıl niyetim bu Kadir hocam ... cevap için tekrardan tşk edeyim şimdiden ,vaktinizi almamak adına ..... |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk dozu hangi asi ile oldunuz ise, ikinci asinin da AYNI asi olmasi zorunlulugu vardir..
Ama nedir, cok istiyorsaniz, Cin asilari olduktan 1-2 ay sonra isteyen (imkan dahilinde), BioNTech'in mRNA asisindan gene 1 ay ara ile 2 doz asi olabilir. NOT: Her iki asinin da "KAS ICI" yapilma mecburiyeti vardir. Saglik bakanina yapilan asi gibi, deri sikilarak asi YAPILMAZ. Bu sekile yapilan asilar, deri altina yapilmis olur ve bagisiklik birakmazlar. Kas icine yapilabilmesi icin, derinin gerdirilerek, asinin yapilmasi sarttir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Oca 2021 Saat 19:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|