|
Ek gida |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2021 Saat 11:31 |
Hocam bebeğim kız bebek dogdugun sonra 1. Ayın sonunda anne sütünü kesmek zorunda kaldım ve şuan 4. Ayı bitti 5. Ayının ilk haftasindayiz sadece Aptamil verdim buzamana kadar ama son bir haftadır kutu sütüne geçtim gayet güzel içiyor içine bebe bisküvisi ekliyorum 3 te 1 su katıyorum süte.dün ilk defa çeyrek muz ezdim ve kaşıkla verdim deli gibi yedi bitince daha yemek için ağladı ama fazla olur diye vermedim kabız olur diye.hocam şimdi ben nelerle devam edeyim ne verebilirim başka.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4. aydan sonra, kutu sutlerini sulandirmaya gerek yoktur.
Muzu, kontrollu sekilde arttirabilirsiniz. Biskuvili sutu, gunde 1 defa verin. Gerisi duz sut olsun. 5 biskuvi'ye ciktiginizda, bu karisima tuzu alinmis (tam yagli) beyaz peynir ilave edin. Bir cay kasigi kadar miktarla baslayin, bir kibrit kutusuna kadar verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|