Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Elektrik carpmasi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Elektrik carpmasi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
turbosenna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turbosenna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Elektrik carpmasi
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2021 Saat 19:03
Hocam iyi aksamlar

Fisi cekili sinek savar isigina dokundu 4 yasindaki erkek cocugum anlik elektrik carpti dedi baktim parmaginda vs birsey yok kalp ritminde vs birsey  varmidir hocam?

Elektrige takili degil sonrasinda bende baktim ayni sekilde sanirim uzerinde yuk kaliyor kendimde denedim benide carpti ufak, uzerinde 2750w vs yazinca korktum acikcasi

Düzenleyen turbosenna - 05 Oca 2021 Saat 19:13
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118202
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2021 Saat 19:45
Olsa idi, o anda olurdu. Ayrica da, o kadar dusuk akimdaki bir elektrik carpmasi ile bir sey OLMAZ. 
Watt(W) ile Volt(V) ayri seyler!!
Yukarı Dön
turbosenna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turbosenna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2021 Saat 19:50
Hocam cok tesekkur ederim,

Evet watt ile.volt.ayri seyler cihazin uzerindeki bilgileri yazmak icin yazdim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.