|
Diz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2021 Saat 00:57 |
Hocam 15 aylık 10.750kg 78 cm oğlum 11 aylıkken yürümeye başladı fakat 1 haftadır ara sıra yürürken dizleri bükülür gibi oluyor sizin tavsiyenizle 1 yaşına kadar multi tabs kullandık bitince bir ampül d vit verdim şuan sadece takip ediyorum hocam neden öyle olur hocam
|
|
![]() |
|
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam son 6 aydır şükür bi hastalık geçirmedi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hocam buda ayaklarının resmı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bacaklari hafif bir sekilde deger gibi ve sadece kulot ile cekilmis bir resim olsa idi, tam fikir verebilirdi.
Bu resimde bile, sanki X-bacak varmis gibi duruyor. Emin olabilmek icin, tekrar duzgun cekilmis bir resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam iki resim attım d vit sizin hep dediginiz gibi unutmamak için yılbaşında ailecek ictik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|