|
4 ay kulakta akma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2020 Saat 22:51 |
Hocam kızım 4 aylık oldu . 7 günlük yenidoğan iken ailecek korona atlattık ilaç kullanmadık. Bebeğin 15 gündür tek kulağında akma var, dışarı taşan kuruyan aşırı derecede ,kötü kokulu sayılabilen bir akma var. Nedendir acaba? Birkaç gündür tekrar corona geçiriyor gibi endişelenmeye başladım, bende de baş ağrısı ,burun tıkanıklığı boğaz ağrısı oldu bu günlerde çünkü. İliadın kortizonlu verilmez belki böyle bir durumda diye de emin olamadım. Serumla açıp, cold mix ile açık tutmaya calisiyorum. Sadece anne sütü alıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Boyle uzun sureli akintilarda, "Yabanci cisim" olma ihtimali fazladir.
Bilhassa evde MUZIR abi veya abla varsa, onlar bebegin kulagina bir seyler tikmis olabilirler. 2- Iliadin, kortizonlu mu???? Bunu size hangi HIYAR soyledi?? 3 gun; gunde:2x2'ser damla Iliadin damla her iki BURUN deliklerine damlatin ve kulaktaki akintiyi, serce parmaginizin gittigi yere kadar temizleyin. Duzelmezse, "Yabanci cisim" olabilir, bir KBB doktoru gorsun. |
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evde abi abla çok da,yapmazlar öyle bir şey diye düşünüyorum, çocuğa kefil olunmaz tabi ama🤣 ben iliadini 3 gün deneyim inşallah her daim çözüm olmuştu,bu sefer de olur inşallah. Genelde o kulak üstüne yatar şekilde emiyor,onunla da alakalı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok, oyle olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün kbb.ye gittik, orta kulak iltihabı dedi 2 damla verdi, ateş ve başka belirti olursa görüşelim dedi. Damla adlarını e reçete numarasından göremedim. İliadin demiştiniz, onu kullandoğumda azalma oldu. Fakat 3 gun dolduktan sonra devam etti, yeşil bir akıntı tek kulakta. Tekrar iliadin kullanmalı miyim yoksa kbb.de prof dr gördü,verdiği damlaları kullanayim mu
Birinin adı siprogut plus, diğeri eczane depodan getirtecek adını o zaman görebileceğim 7 günlükken covıd geçirmişti ona baglı bir sey gelişmiş olabilir mı Düzenleyen mrb - 04 Oca 2021 Saat 20:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Covid ile alakasi yok.
2- Akinti olan bir kulaga; ASLA damla verilmez.. SAKIN akintisi olan bir kulaga damla kullanmayin. Baska bir KBB doktoruna gidin, o kulagin aspire edip bakilmasi SART..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|