|
Ganglion kisti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssarioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2020 Saat 17:12 |
Merhaba Kadir bey, Oğlum 9 yaşında. Bahçede oynarken eline odun çarpmış, biraz kıymık batmış. Akşam ben eve geldiğimde hafif şişlik ve kızarıklık vardı. Hemen temiz bir enjektör iğnesi ve batikonla temizledim ve eczaneden fucidin aldım, sürdük. Bir kaç gün sonra kovid olduk ve oğlumu bu süreçte anneme bıraktım. Yaklaşık 3 hafta sonra eve geldiğinde elinin üstünde şişlik farkettim. Hemen acile götürdüm, röntgen çekildi, acil doktoru yara içten iyileşmiş ondan bu şekilde ama bi ortopedi görsün dedi. Ortopedi doktoruna götürdüm, BT çekildi. BT raporu ve elinin resmi aşağıdadır. Yarın randevumuz var, raporları göstereceğiz. Acaba sıkıntılı bir durumumuz var mı? Ne yapmalıyız? Düzenleyen ssarioglu - 28 Ara 2020 Saat 17:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman NE muhtesem doktorlar!!! Rontenler, BT ler....Bir de MR cektirselerdi!! Sanki matal civi ariyorlar!
Belliki icerde "kiymik" kalmis ve ufak bir abse yapmis. Kendi haline birakirsaniz, bir zaman sonra o abse disari acilip, icindeki kiymik ile birlikte bosalir. Bu islem, hem uzun sure alir, hem sancilidir. Cekmesine gerek yok, bir Cerrah gorsun, abseyi acip bosaltsin. "ganglion" mus!!! Akil budalasi SERSEM... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|