|
Menenjit asisi ve kizariklik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2020 Saat 18:12 |
Hocam 2 yaş 2 aylik ogluma menenjit asisi yapildi ikinci dozu. Asi yerinde kizariklik ve sertlik olabilcgni soylemisti doktorumuz fakat, bugun 3. Gunumuz doldu kizariklik ilk gun ufakti simdi avuc ici buyuklugune ulasti ufak bide sertlik var kizarikligin uzeri sicak bu normalmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi Menenjit asisi???
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beksero b tipi dediler hocam ozel asi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam soymeyi atladim asiyi olurken asistan yoktu cocugu ben sabit tutmaya calistim doktor asiyo vurdu ama cocuk kalcasini asi eanasinsa havaya kaldirdi biraz zorlu bi asi oldu hareket etmemesi gerekirken hareket etti hatta asinin bi kac damlasi bacaktan damladi gordugum kadari ile. Kizariklik yaninda birde 1 tl buyuklugunde yumru var hocam sert cocugun genel hali gayet normal ilk gun toparladi sonra normle dondu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asi yerinde; agri, kizariklik, sertlik oluyor. Asinin yan etkisi ve %50 asilananlarda goruluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|