|
Kkk aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2020 Saat 00:50 |
Kadir bey merhaba, 2014 doğumlu kızıma bu sene yapılacak olan aşılar için yapılan bilgilendirme yazısında şöyle diyor' kkk aşısı daha önce 2 kez yapılanlar bu aşıyı yaptırmaz' benim de aklıma şu geldi, bu aşı 9.ayinda ve bir yaşında uygulandı, bu durumda biz bu yıl ikinci dozu yapılacak olan kkk aşısını yaptıralım mı? Şimdiden teşekkürler, kıymetli vaktinizi aldım, hakkınızı helal edin.
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglik bakanligi bu SALAKLIGI yaptigi senelerde, bunun boyle olacagini defalarca yazmistim..
1 yasindan evvel yapilan KKK veya tek basina yapilan Kizamik asilari; YOK HUKMUNDEDIRLER.. Dunya'da Turk saglik bakanligi kadar, AHMAK, cahil ve BECERIKSIZ bir bakanlik bulamazsiniz.. Asi yaptigi cocuklarin ailelerine bir asi karti vermekten bile ACIZ bir bakanliktan ne beklenir ki?? 1.doz KKK: 1 yasindan sonra,( 12-15 aylar arasi) 2.doz KKK: 4-6 yaslar arasi yapilir. NOKTA!!! NOT: Simdi bu yazdiklarimi bile anlayamayanlar olur.. Daha acik soyliyeyim: Evet, simdi KKK asisi olmaniz gerekiyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2020 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler doktor bey, iyi ki varsınız.
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
bizide aradılar, 1.sınıfa başlayıp başlamadığını sordular başalmadı deyince o zaman seneye okulda olacak dediler.
not almışlar.ama oğlum 6 yaşında.şimdi gidip vurun desem vurmazlar.herşey şansa kaldı
|
|
![]() |
|
Selda_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
Merhaba,
Oğlum 2014 Ekim ayında doğdu.1. sınıfa başlatmadık ama sağlık ocağını ben aradım aşı için, 2014 doğumlu olduğu için yaparız dediler.Sizin de aynı durum olduğu için yazmak istedim.Dün yapıldı aşıları.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gordugunuz gibi. Turk saglik calisanlari ASLA akil yolu ile bir is yapamazlar.. Yukardan nasil emir alirlarsa,
robot gibi o sekilde uygulama yaparlar.
|
|
![]() |
|
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
Hocam benim oglum okula 1 yil gec basladi kkk asisinin 2 dozu 7 yasinda yapilmis oldu simdi bu asi yok hukmundemidir. Ne yapmam lazim. Bagisiklik saglanmamis mi oldu. Oglum 8 yasinda. Kkk asisiyla birlikte 1 asi daha yapmislardi 7 yasinda sanirim tetanoz du. Bu asidada sikinti olur mu.
Opa asi sini kizima yaptirmayacagimi soyledim. Virusler farkli 5li karmadakinden yapilmasi lazim diyor. 5 karma kan yoluyla opa sindirim yoluyla bagisiklik sagliyor dedi cok inanmadim.agizdan cocuk felci asisi yaptirmayacagim. Bu durumda 5 likarma asi kac doz yeterli olur sizin takvim burdakini jic tutmuyor. Doz olarak ay olarak hep farkli. Henuz tam inceleyemedim.
Düzenleyen toprak1 - 23 Ara 2020 Saat 00:55 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2. dozun, 7 veya 8 yasinda yapilmasi zararli degil.. Kizamik olmadiktan sonra, isterseniz, 15 yasinda bile
2. doz KKK asisi yapilabilir. Benim asi semasi, butun DUNYADA uygulanan semadir. Saglik bakanliginin semasini bilmiyorum. Agizdan Polio asisi; 5'li karma icindeki IPV uygulanmis cocuklar icin gereksizdir. Bu salakliga devam etsinler bakalim!!! Agizdan verilen TipII Polio asisi, vahsi sekle donusup, Cocuk felci yapabiliyor. Illaki bir kac cocuk bu TipII asi virusu ile FELC oldugunda akillanacaklar. Bakalim o zaman ne b.k yiyecekler!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|