|
Diş Gıcırdatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yezt1719 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2020 Saat 02:02 |
Merhabalar hocam
Oğlum 16 aylık 12 kilo.Gece uyurken dişlerini gıcırdattığını farkettim.Gün içerisinde bir kaç defa yaptığını da gördüm.Şuan 6 dişi var.Kaşındığı için yapıyor olabilir mi?Nedeni ne olabilir hocam? Saygılarımla Allah a emanet olun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
yezt1719 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diş ile ilgili hurafeleri okuyunca ne kadar çok araştırmam gerektiğini anladım kusuruma bakmayın hocam.4 yaşında ablamız var.Genel olarak anlaşamıyorlar.Yeni dişlere alışma süresinden olabileceğini de yazmışsınız.Küçük olduğu için bu durum zamanla düzelir mi?Yoksa Sipraktin veya Atarax önermişsiniz.Hangisini kullanmamız doğru olur hocam.
Vaktinizi aldım Hakkınızı helal edin. Allah a emanet olun Saygılarımla...
Düzenleyen yezt1719 - 16 Ara 2020 Saat 20:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|