Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - makattan kan gelmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

makattan kan gelmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
anneoluncx Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 246
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: makattan kan gelmesi
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 11:10
merhabalar hocam 9 yaşındaki oğlum dün 3. kezbüyük tuvaletini yapmaya gittiğinde tuvaletini yapamadı tuvaletim yokmuş aslında dedi ama 2 damla açık kırmızı kan geldi. 1 ay kadar önce de hem kakasında kan görmüştüm hem de sonrasında birkaç damla kan gelmişti o zaman tuvaletini yaparken zorlandığını ve canının yandığını söylemişti.ben de zorlandığı için olduğunu düşünüp üzerinde durmamıştım. ama bu sefer ağrı yok kabızlık zorlanma yok. hatta nerdeyse bir haftadır günde 2-3 kez büyük tuvaletini yapıyor. bu durumun sebebi nedir ne yapmalıyım acaba ?
(oğlum 7 yıldır çölyaklı ve 15 kasımda benim covid testim pozitif çıkmıştı oğlumda da benden 2 gün sonra ateş öksürük burun akıntısı oldu testi negatif çıktı ama muhtemelen o da covid olmuştu bu durumla bir ilgisi olur mu acaba?
değerli cevabınız için teşekkürle iyi ki varsınız?

KOVİD geçirenlerde bağışıklık süresi ne kadardır ve evde hasta olmayan biri varsa covid geçirmiş çalışan kişilerin ona bulaştırma taşıma ihtimali var mıdır?ona 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 18:31
1- Kan devam ediyorsa, bir Cocuk Cerrahi gorsun.
2- Oglunuz mevsimsel grip geciriyorsa, Covid alamaz....
3- Bagisiklik suresi??? Bilmiyorum.. Zit bilgiler var. 
4- Calisan kisi Virus saciyorsa, bulastirabilir. 
Yukarı Dön
anneoluncx Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 246
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 22:57
hocam dün akşamdan sonra kan gelmedi bir daha gelmezse yine de gitmelimiyiz?

hocam oğlum ben hastalandıktan(covid olduktan) 2 gün sonra hastalandı. öncesinde sarıldım öptüm aynı evdeyiz bulaşmama  ihtimali var mı antikor testi yaptıralım mı acaba ?
3 ay önce ağır bir şekilde covid geçiren kayınvalidem bize gelecek ve uzun süre kalacak ben de yeni covid atlattım acaba ona tekrar taşıma durumum olur mu?yani bağışıklığı olan başkasına bulaştırır mı?

sabrınız ve cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2020 Saat 03:19
Kanamayi takip edin. Diger sorulariniz cevabini bilmiyorum.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.