|
makattan kan gelmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
anneoluncx
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: makattan kan gelmesiGönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 11:10 |
|
merhabalar hocam 9 yaşındaki oğlum dün 3. kezbüyük tuvaletini yapmaya gittiğinde tuvaletini yapamadı tuvaletim yokmuş aslında dedi ama 2 damla açık kırmızı kan geldi. 1 ay kadar önce de hem kakasında kan görmüştüm hem de sonrasında birkaç damla kan gelmişti o zaman tuvaletini yaparken zorlandığını ve canının yandığını söylemişti.ben de zorlandığı için olduğunu düşünüp üzerinde durmamıştım. ama bu sefer ağrı yok kabızlık zorlanma yok. hatta nerdeyse bir haftadır günde 2-3 kez büyük tuvaletini yapıyor. bu durumun sebebi nedir ne yapmalıyım acaba ?
(oğlum 7 yıldır çölyaklı ve 15 kasımda benim covid testim pozitif çıkmıştı oğlumda da benden 2 gün sonra ateş öksürük burun akıntısı oldu testi negatif çıktı ama muhtemelen o da covid olmuştu bu durumla bir ilgisi olur mu acaba? değerli cevabınız için teşekkürle iyi ki varsınız? KOVİD geçirenlerde bağışıklık süresi ne kadardır ve evde hasta olmayan biri varsa covid geçirmiş çalışan kişilerin ona bulaştırma taşıma ihtimali var mıdır?ona
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 18:31 |
|
1- Kan devam ediyorsa, bir Cocuk Cerrahi gorsun.
2- Oglunuz mevsimsel grip geciriyorsa, Covid alamaz.... 3- Bagisiklik suresi??? Bilmiyorum.. Zit bilgiler var. 4- Calisan kisi Virus saciyorsa, bulastirabilir.
|
|
![]() |
|
anneoluncx
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 22:57 |
|
hocam dün akşamdan sonra kan gelmedi bir daha gelmezse yine de gitmelimiyiz?
hocam oğlum ben hastalandıktan(covid olduktan) 2 gün sonra hastalandı. öncesinde sarıldım öptüm aynı evdeyiz bulaşmama ihtimali var mı antikor testi yaptıralım mı acaba ? 3 ay önce ağır bir şekilde covid geçiren kayınvalidem bize gelecek ve uzun süre kalacak ben de yeni covid atlattım acaba ona tekrar taşıma durumum olur mu?yani bağışıklığı olan başkasına bulaştırır mı? sabrınız ve cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2020 Saat 03:19 |
|
Kanamayi takip edin. Diger sorulariniz cevabini bilmiyorum..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|