|
4 aylik illiadin |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülceeslan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 4 aylik illiadinGönderim Zamanı: 20 Kas 2020 Saat 15:22 |
|
Hocam yazilarinizi okudum. Oglum nezle oldu. 4 ay 10 gunluk. Burun tikanikligi ve hiriltisi var. Serum fizyolojik ile temizliyorum. Bugunde illiadin damla aldik. İki damla bir delige iki damla digerine damlattik.
1- daha kucuk oldugu icin gunde bir kez ikiser damla yeterli midir? 2- serum fiz. serum posetinde aldik damlalikli olanlar pahali biraz. Siringayla 2- 3 ml cekip yan yatirip burnuna sikiyorum. Yanlis mi yapiyorum acaba? İnternette illiadin damlanin abdde bir cocugu felc ettigi yaziyor. Acikcasi tedirgin oldum. Vaktinizi aldim kusura bakmayin
Düzenleyen Gülceeslan - 20 Kas 2020 Saat 15:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2020 Saat 20:22 |
|
Kalp nakli olanlarda tavsiye etmiyoruz...
Ayrica;tek basina burun tikanikligi icin kullanmiyoruz. Oncelikle Serum Fiz. kullaniyoruz, kulak agrisi olursa Iliadin o da 3 gun (eriskinlerde 5 gun) kullaniliyor. Turk Prof.lar, "felaket tellalligi " yapmasini cok severler. Sen tut; "Kalp nakli" olan bir hastadaki olumsuz etkiyi, sanki toplumdaki BUTUN cocuklarda olacakmis gibi halka anlat!! Iste bu tipik Turk Prof. kafasidir!!! Kafalari ancak bu kadar calisir. 40 senedir kullandigimiz bir ilac. Ne olen oldu, nede zararli bir yan etkisini gorduk. Bosverin bu gibi "Kenan Evren" Proflarina! Onun sayesinde, herkes boyle Prof oluyor. " Serum Fiz. Temiz calismak sarti ile siringa ile cekip kullanabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Gülceeslan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2020 Saat 22:27 |
|
İyiki varsiniz hocam...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|