Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 aylik illiadin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

4 aylik illiadin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülceeslan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülceeslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 4 aylik illiadin
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2020 Saat 15:22
Hocam yazilarinizi okudum. Oglum nezle oldu. 4 ay 10 gunluk. Burun tikanikligi ve hiriltisi var. Serum fizyolojik ile temizliyorum. Bugunde illiadin damla aldik. İki damla bir delige iki damla digerine damlattik. 
1- daha kucuk oldugu icin gunde bir kez ikiser damla yeterli midir?
2- serum fiz. serum posetinde aldik damlalikli olanlar pahali biraz. Siringayla 2- 3 ml cekip yan yatirip burnuna sikiyorum. Yanlis mi yapiyorum acaba?

İnternette illiadin damlanin abdde bir cocugu felc ettigi yaziyor. Acikcasi tedirgin oldum. Vaktinizi aldim kusura bakmayin

Düzenleyen Gülceeslan - 20 Kas 2020 Saat 15:58
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2020 Saat 20:22
Kalp nakli olanlarda tavsiye etmiyoruz... 
Ayrica;tek basina burun tikanikligi icin kullanmiyoruz. Oncelikle Serum Fiz. kullaniyoruz, kulak agrisi olursa
 Iliadin o da 3 gun (eriskinlerde 5 gun) kullaniliyor. 

Turk Prof.lar, "felaket tellalligi " yapmasini cok severler. Sen tut; "Kalp nakli" olan bir hastadaki olumsuz
 etkiyi, sanki toplumdaki BUTUN cocuklarda olacakmis gibi halka anlat!!  Iste bu tipik Turk Prof. kafasidir!!! 
Kafalari ancak bu kadar calisir. 40 senedir kullandigimiz bir ilac. Ne olen oldu, nede zararli bir yan etkisini
 gorduk. Bosverin bu gibi "Kenan Evren" Proflarina! Onun sayesinde, herkes boyle Prof oluyor. 

Serum Fiz.  Temiz calismak sarti ile siringa ile cekip kullanabilirsiniz. 

Yukarı Dön
Gülceeslan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülceeslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2020 Saat 22:27
İyiki varsiniz hocam... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.