|
Kortizonlu krem kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2020 Saat 16:02 |
Hocam yine size sorularım var şimdiden çok teşekkür ederim. 17 aylık oğluma atopik dermatit için tavsiyelerinizi yaz kış uyguluyorum asla fazla giydirmiyorum. Bazen de önüne geçemiyorum artık hipokort kullanmam gerektiğinde 3 5 günde geçmiyor. İyi geliyor ama tam anlamıyla geçmemiş oluyor. Bu durumda 1. Kortizonlu kremleri en fazla kaç gün sürebilirim?(sadece fotoğraflardaki kısımlarda var) 2. Hipokortu 1 hafta kullanmak mı daha mantıklı elocon kullanıp daha kısa süre kullanmak mı? 3. Ne kadar arayla yeniden kortizonlu krem kullanabilirim? 4. 6 7 ayda bir tüp bitiyor yaklaşık. Gelişim geriliği gibi yan etkiler olacak diye korkuyorum sık kullanmıyorum ama bu seferde kaşıyıp kanatarak yaralarını daha ilerletiyor. |
|
![]() |
|
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde hocam sanki egzaması geçti ama fotoğraftaki kısımlar kronikleşti nasıl desem eskiden heryerinde çıkabiliyordu uzun zamandır artık başka hiçbiyerinde çıkmıyor ama buralar aylardır böyle kaldı bazen hafifliyor tam iyileşecek diyorum kaşıyarak beter ediyor. Acaba ben bir hata mı yapıyorum tedavi konusunda?
Düzenleyen ibrahimny - 12 Kas 2020 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuru dokuntulerde: Hipokort merhem
Islak dokuntulerde; Hipokort krem kullanin. 1 hafta kullanin, 1 hafta ara verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|