|
Bağışıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selda_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2020 Saat 23:49 |
Kadir Bey Merhaba,
Komşumun oğlu için yazıyorum. 8 yaşında , kilo 26, boydan emin değiliz 128 civarı sanıyorum. Bağışığı çalışmadığı söyleniyor.Arşivde bilgi bulamadım konu ile ilgli. Doktorlar takip edilmeli ancak tedavisi yok demiş. Yemek konusunda çok da iştahlı değildir, yemek de seçer. Tedavi yok mudur,ne yapılmalı,nelere dikkat edilmeli? Bir de siz değerlendirebilir misiniz? En son yapılan tahlili gönderiyorum. Sanırım çok düzgün gönderemedim,kusura bakmayın lütfen.bir türlü yatay hale getiremedim görseli. Aşağıda komşumun mesajı yer alıyor: Sık sık hastalandığı için 1 buçuk yaşında araştırıldı ve bağışıklığının düşük olduğu söylendi bunu yükseltecek hiçbir ilacın olmadığı söylendi vitamin kullanılması söylendi her yıl test yapılıyor takip ediyolar sadece diğer degerlerinde de düşme olcak mı diye değişen birşey yok değerlerde ama eskisi kadar hastalanmıyor ama sürekli vitamin kullanıyoruz 4GP.ME/busd/1605040710571.jpg Düzenleyen Selda_ - 10 Kas 2020 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerede ise; 9 yas cesametinde.
".. Bağışığı çalışmadığı söyleniyor." Sacma.. Oyle bir sey olsa idi, simdiye kadar yasamazdi. Poposundan uydurmus. Zaten her zaman; "takip edilmeli" diye bir sonuc cikarirlar. Yerseniz. Bagisiklik hakkida soylenenlere bos verin.. Neye dayanarak bu yorumlari yaptilar?? Eger, bir tahlile gore dediler ise, o tahlilleri bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Kas 2020 Saat 01:49 |
|
![]() |
|
Selda_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey Merhaba,
Yıl sırasına göre tahlilleri iletiyorum. En üstteki en eskisi.Ellerinde bunlar var. Yemek ile ilgili düzeltmek istediğim bir nokta var.Yemek seçmezmiş. Sadece çok iştahlı değil. 4GP.ME/busd/1605077156740.jpg 4GP.ME/busd/1605077285954.jpg4GP.ME/busd/1605077324756.jpg4GP.ME/busd/1605077363252.jpg4GP.ME/busd/1605077400517.jpg |
|
![]() |
|
_Selda_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey Merhaba,
İlk tahlil de 0 görünüyor, diğerlerinde de çok düşük. Sebebi nedir, ne yapmak gerekir? Teşekkür ederiz yardımlarınız için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli bir sey yok..
Hasta oldukca, asilar yapilinca, zamanla artacaklar. Tahlile degil, hastanin durumuna bakilir. Oyle bir durum olsa, sahis devamli agir hastaliklar gecirir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2020 Saat 23:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|