|
D vit ve covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2020 Saat 00:22 |
Hocam biraz önce şu haberi okudum;
Aile Hekimi Uzmanı ve Fitoterapist Tuncer Kaltar, koronavirüs tedavisine dair dikkat çeken bir açıklama yaptı. Dr. Kaltar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "D vit seviyesi 80-100 ng/ml yaptıklarımız tüm viral hastalıkları %70 daha az geçiriyor. Hasta olanlarda çok hafif geçiriyorlar.Hastalık süreside en az %70 azalıyor.Buna kovid-19'da dahil.Zaten korona başka bir hastalık olursa daha ağır geçiyor. D vit diğer yükleri de azaltıyor" dedi. 1) Covide etkisi konusunda ne düşünüyorsunuz? 2)covid aşıları öncelik gencler ve saglıklılar için diyorlar bu konuda fikrniz nedir ? 3)hocam kitabnzla ilgili bilgi alamıyorum güncel bir bilgi var mı acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dogru..Ozellikle bir tek Covid-19 icin degil, D vitamininin BUTUN enfeksiyonlarda olan etkisini 1982'den
beri soyluyorum. 2- Hele bir ise yarar ve zararsiz olan bir asi bulunsun.. Hepatit-B asilari da ilk once, Askerlere, Itfaiyecilere ve Saglik calisanlarina baslanmisti. Toplum icin en onemli grup hangisi ile onlardan baslanir. 3- Dun konustum, halen Editor'de imis.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|