|
Yenidoğan çatallı ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2020 Saat 14:27 |
Degerli hocam,
Merhaba nasılsınız umarim iyisinizdir. 02.10.2020 tarihinde 3150 gram 51 cm dogan bebegim 4.400 gram 53 cm oldu. Emme sonrasi kendi gazini ustten cikariyor. Uykusu, kakasi ve cisi normal ancak dogdugundan bu yana surekli ikiniyor . Son iki gündür sesi çatallı geliyor. İkinmasi zorlanmasi var o esnada boğazını baya zorluyor ondan kaynaklı olabilir mi?Teşekkürler Saygılarımla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117854 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya; gazi iyi cikmiyor, ya da; asiri besleniyor.
SAKIN Turk cocuk doktorlarina kanip, 2 saatte bir beslemeyin, aciktikca besleyin ve saate tabi olmayin. Sesi onemli degil, kendiliginden duzelir. Biraz kucakta cok tutun. Salincak veya hareketli besik kullanin. Mutlaka; Yeni Dogan Ozellikleri makalemi yazarlar kismindan bulup, okuyun.
|
|
![]() |
|
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam , cok sık uyanıp emmek istiyor oyalamaya çalışıyorum ama ancak memede susuyor. Tum makalelerinizi okudum. Hastalıklarla ilgili not defterim bile var. Allah sizden razi olsun kitabinizi dort gözle bekliyoruz arkadaşlarıma doğum hediyesi vermek icin.ilk çocuğuma sizin sayenizde 3 yaşından bu yana antibiyotik vermiyorum surekli ateşlenmesi nedeni ile her doktor antibiyotik veriyordu tecrübesizliğim nedeni ile kullanmak zorunda kaldım. Allah size uzun ömürler versin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117854 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok zamansiz saatlerde meme istiyorsa, sicak tutuldugu icin terlemis ve su kaybetmis olabilir, oyle zamanlarda, su teklif edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|