Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuğum gelişmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çocuğum gelişmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 533
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çocuğum gelişmiyor
    Gönderim Zamanı: 18 Eki 2020 Saat 22:49
Hocam merhaba. 1 Şubat 2019 doğumlu oğlum premmature doğdu 1400gr.42cm. bir ay kuvozde kaldı. 34haftalik doğdu. 5aylikken anemi oldu hgb 6ya kadar dustu bunların hepsini daha önce konuştuk sizle. Çocuğum 20aylik kilosu 9.5 boyu 80cm.  Hocam sipraktin vermeye çalıştım ama tadını sevmedi reddediyor zorla veriyorum çırpınıyor yarısını dokuyoruz felan ama içse sanki faydası olacak gibi geldi bana . Emiyor.  Ama sütum az yetmiyor. Onu da zaten bayilmiyor. Hocam ben napayım. Zorla yatırıp ağzına sipraktin mı akitayim beş gün ki deneyecem artık , ikincisi annesutunden keseyim mı çünkü diğerini icerimiyorum. Memwden ayirirsam belki diğerine başlar mı diye umut ediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.acliktan ağlıyor nizah yapıyor ama yemiyor.et kofte yiyor bı kaç güne bir yaparsam ozlemesi lazım.princ pilavı yiyor çok az oda hergun veremiyorum ya hocam bu çocuk aç yaşıyor ben napayım lütfen yardım edin bana 
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2020 Saat 18:40
Anne sutune devam, inek sutunu  SOGUK verin. 
Bu isler, Prematurelerde biraz ZORDUR! 
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2020 Saat 16:10
Hocam oğlumun kafasında mercimek kadar bir yara oldu. Bu yara dışardan çarpma ile olmadı hocam içten çıktı farkettigim den beri bir aya yakın oldu geçmiyor . Ucu iltihaplı gibiydi ilk farkettigim de simdi böyle görünüyor ben değil ama ne olabilir sizce.baska bı yerinde yok hocam.
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2020 Saat 18:39
Sanki; "konak" basliyor.. Biraz takip edin. 
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2020 Saat 00:07
Hayir hocam ben konak olmadığına eminim bu sivilce gibi ucu yeşil iltihaplı bir görüntüye sahipti sonra bu şekli aldı. Kabuk var kıl dönmesi gibi bir şey olabilir mı. Ya da kötü bir şey değildir değil mı ben tedirginim bu konuda geçmedikçe 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2020 Saat 01:20
Olabilir. O yuzden, konaklara tavsiye ettigim gibi;  "kaziyin" demedim. 
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2020 Saat 12:20
Hocam yeni çektim bu resmi sanki yağ sıçramışta yanık gibi görünüyor ama bir aydır var geçmiyor ben oluşuyor olabilir mı , takip etmenin dışında ilaç kullanmayalım mı hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2020 Saat 18:41
Bu farkli. Sinek isirigi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.