|
Bir aylık bebek Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2020 Saat 21:04 |
Hocam bir aylık kız bebeğim var.cok gazlı bir bebek ben kola içiyorum kuruyemiş yiyorum süt içiyorum bunların benden emzirmeye bebeğe geçerek ona gaz sorunu yaptığını söylüyorlar internette de bi doktor yazmış kuruyemiş kola ve inek sütü emzirirken içmeyin yazıyor.dogrumu bu hocam hemen bunları keseyimmi. Birde bebeğimi emzirirken yanını emerken aynı anda nefes alıyor ve genzine kaçıyor hemen burnunun üstünden alnına doğru cektiriyorum genzi açılsın diye ama her defasında panikliyorum ciğerine gidip bı zarar verirmi bu Genze kacmalar.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik bir Turk doktor salakligi!!!
Siz hic; Kola gibi kopuren bir anne sutu gordunuz mu?? Bu son 10 senenin yeni nesil doktorlarini, boyle salaklardan sectikleri icin,bu gibi yazilari okumaniz normaldir. Sizin barsaklarinizda gaz olsa bile , bu gaz barsaklardan emilip, kan yolu ile memeye gidip, sut ile bebege gecemez.. Boyle bir iddiada bulunmak kadar salakca bir sey olamaz. Ne gunlere kaldik Ya Rabbi!! Sakin boyle salak doktorlara kanmayin, hicbir gidanizi kesmeyin. ".... hemen burnunun üstünden alnına doğru cektiriyorum genzi açılsın diye.." Bir sacma Turk iddiasi daha... Bunlari icat eden doktorlarin emin olun hic bir bilgileri yok.. Boyle salakca ve bos islerle ugrasacaginiza, genzine su/sut kactiginda; yuzu koyun cevirip, sirtina avuc ici ile sertce bir kac defa vurun. Sadece benim yazilarimi okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|