|
Kulak kiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yezt1719 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2020 Saat 14:20 |
Merhabalar hocam. Bir konu hakkında size danışmak istiyorum.Kızım 3 buçuk yaşında.Kulağında kir birikiyor.Doktora gitmeden önce bir kaç gün gliserin damlatıp öyle götürmüştüm.Temizlendi kulak yapısı böyle ayda bir kaç kez gliserin damlatmanız yeterli dendi ve 2 ay sonra bu durum yine tekrarladı.Evde oksibor damlayı damlattık ve kiri dışarı atmadı.Başka doktora gittik yine temizlendi ve birşey damlatmayın kulak nemi sevmez sadece banyodan sonra kurulayın yeterli dendi ve ilk temizlemesi iyi olmamış o yüzden tekrarmış olabilir dedi.Yine tekrarladı ve aradan sadece iki ay geçti.Tekrar doktora götürdüm.Kiri kuru yumuşadıktan sonra temizlenicek oksibor ve gliserin damla verdi.Biz sadece gliserini damlatıyoruz.Ne yapabiliriz hocam sürekli temizlenmesi mi gerek bunun zararı olmaz mı?
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı kulaklar aşırı kir üretirler. Zamanla azalır. Şimdilik ara ara temizletin.
|
|
![]() |
|
yezt1719 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam.Son bir sorum daha olucak.Halk arasında kulak temizlendikçe alışkanlık yapar hep temizlemek gerekir derler bu doğru mudur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra! Tipik Türk uydurması.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|