|
Corona ilaç |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
2005kiraziboege2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2020 Konum: Kirsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 2005kiraziboege2017
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2020 Saat 13:23 |
Hocam iyi günler .Eşim 42 yaşında erkek .5 gündür evde rahatsızdı. Sizin dediğiniz grip için yapılanları yaptık.Fakat akşam arkadaşları iş yerinde corona çıktığını haber verince test için gitti.Kan film ve tomografi çekmişler ve birde sürüntü almışlar oda 2 3 günde çıkar eve git karantinada kal demişler. Birde Favicovir 200mg Korokin200 mg Enox 4000anti_Xa IU/0,4ml birde parol vermişler kullan diye. Hocam hiçbirini kullanmadı ama kullandığında bu ilaçların zararı olurmu? Ben içme diyorum ama hadi kötüye gidersem diyor. Daha dün bi akrabamızı kaybettik bu hastalıktan o yüzden korkuyor.
|
|
![]() |
|
2005kiraziboege2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2020 Konum: Kirsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapılan işlemler bunlar sizde bi değerlendirebilir misiniz? Ciğerde lekeler var bu ilaçları kullan demişler. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Düzenleyen 2005kiraziboege2017 - 07 Eyl 2020 Saat 13:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ciğerler tertemiz..
Bir tedbir, tahil sonuçları çıkana kadar sadec Favicovir kullansın. |
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu ilaç zararlı değil mi yani daha çok sorun açan ilaç grubundan değil mi?Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın. Covit hangi aşamaya geldiğinde kullanılmalı bu ilaç?Artık hastalık burnumuzun dibine kadar geldi çok tedirginiz.Siz de tedbiren kullansın deyince merak ettim.Olası bir durumda sadece tavsiyelerinize uyup evde atlatılır diye düşündüm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Klorokininler gibi değil.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam dün eşim akşam 9 da ilk 8 ilacı aldı sonra uyku yaptı diye yattı. Sabah kalktığında bütün vucudum dökülüyor, başımı kaldıramıyorum diyor sabah 9 da diğer 8 ilacı aldı .Şimdi çok kötüyüm diyo bide çok su içmesine rağmen ilaçtan sonra affedersiniz küçük abdesini yapamıyormuş normalda su içtiğinde saat başı tuvalette giderdi. Hocam ne yapalım dün çok iyi idi şimdi kötüyüm diyor hastalık başa sardı diyor .Bu arada hala sonuç çıkmadı.Hocam ateşi yok başım çok ağrıyo diyo parol içebilirmi ateşi olmadığı için soruyorum.Evde başka ağrı kesici yok dışarıda çıkamıyoruz karantinadayız.
Düzenleyen 2005kiraziboege2017 - 08 Eyl 2020 Saat 15:50 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ateş olmadığında, ağrı kesici kullanabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam sonuç pozitif.Siz tedbir amaçlı favicovir kullansın demiştiniz bir defada ağrı için parol kullandı başka bişey kullanmaya gerek varmı yoksa favicovire devam mı etsin?Kan sulandırıcı iğneyi yapsın mı? Herşey için t e şekkür ederim.Sağlıklı günler dilerim.
Şunuda burdan eklemek istiyorum o kadar sakındıkki kendimizi 40 dk uzaktaki aileme 2 bayram geçti gitmedim,markete evde sadece eşim gitti,binada asansöre dahi binmedik6 aydır sonuç bu. Demem oki sadece tedbiri bizim almamız yetmiyormuş.Ne diyeyim millet yedi içti gezdi olan yine bize oldu, Hocam kusura bakmayın çünkü çok sinirliyim.Aziz Nesin az bile söylemiş bu millete. Düzenleyen 2005kiraziboege2017 - 08 Eyl 2020 Saat 22:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|