|
Cilt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TTanya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2020 Saat 11:27 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahrişe bağlı... Aynı kabarıklıklar; dizleri üstünde emekleyen ve/veya dirseklerini yere çok dayayanlarda
olur. Önemli bir şey değil!! |
|
![]() |
|
TTanya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocam nasılsınız Daha önce de yazmıştım size, dirsek üstü yaraları arttı, dirseklerini yere veya başka bir yere koymuyor, tahriş değil Nibulen, Thiocilline sürdüm iyi gelmedi, propolis bile sürdüm Kaşıntılı kızarık kabartılar dirsek tarafı ama üstte iki kolda Teşekkür ederim, kıymetli zamanınızı ayırdığınız için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlaçlar bir işe yaracak olsa; ben söylerdim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam, teşekkür ederim
İyi ki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|