|
Kan tahlili 6 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lindi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 13:23 |
Kadir Bey merhaba, 21 Ekim 2014 doğumlu bir kızım var, 20,5 kg , 118 cm boyu var. 4-6 yaş arası aşılarını olmak için çocuk dr’muza götürdüm. Sayenizde 2 yıldır çocuk dr’umuza uğramamışız. -Her iki koldan karma aşılarını yaptı.difteri, boğmaca, tetanoz ve KKK. -Su çiçeği aşısı için ilkokul 3’e kadar bekle, geçirirse doğal bağışıklık kazanır, geçirmezse o zaman yaparız dedi. -Özel bir aşı daha var sanırım B1 mi ne dedi adına, 400 TL’miş fiyatı , iki dozmuş, bu aşıları da bir dahaki geldiğinde yapalım dedi. -Kan tahlili yaptı, aşağıda ekliyorum. Sonucuna göre hepatit B aşısı korumuyor, o aşıyı tekrarlamak lazım dedi. Doğru mu? -Burnu geceleri genelde tıkalı oluyor, deniz tatilindeyken iyi gelmişti açılmıştı burnu, tatilden döndükten 3 hafta sonra yine geceleri burnu tıkanmaya başladı, bu sebeple hemen her gece uyanıp burnum tıkalı diye ağlıyor. Gifrer serum fizyolojik damlatıp sümkürtmeye çalışıyorum ama açılmadı deyip daha çok ağlıyor, böyle olunca hemen iki damla iliadin damlatıyorum, öyle yapmamasını söylememe rağmen deli gibi içine çekiyor, birkaç dk içinde açıldı deyip yeniden uyuyor. 5 günden fazla iliadine devam etmiyorum ama yine de iliadin’siz açılmaması ve sürekli ona başvurmak zorunda kalmanın da bir zararı var mi? Endişeleniyorum. -Son olarak kızım Eylül’de 71 aylık oluyor, tam ilkokula başlayacaktı. Şu an için okulların 21 Eylül’de başlayacağı söyleniyor ancak hiç birşey iyiye gitmiyor, hatta herşey Mart ayından çok çok daha kötü, buna göre bence bu sene en aZından Şubat sömestr’ a kadar okullar yalan olacak gibi duruyor. Bu sebeple acaba yarım yamalak ilkokul 1.sınıf olacağına, dilekçe verip ilkokula başlatmasam ve önümüzdeki yıl inşallah herşey düzelince mi ilkokula başlatsam diye düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Desteğiniz için teşekkür ederim, salgılarımla,
Kan tahlilleri;
|
|
![]() |
|
lindi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan tahlillerini tekrar gönderiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117770 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Değerler normal.
İliadin damlayı anlattığım şekilde kullanın. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan tahlili sonucuna göre hepatit B korumuyor aşıyı yeniden yapmak lazım dedi. Sizce gerekli mi bu?
Düzenleyen lindi - 26 Ağu 2020 Saat 17:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117770 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepatit B ile ilgili tahlil sonucunu göremedim..
Ama; gerek yok, zira Türk doktorlarının yaptıkları hiçbir Hepatit B aşısı TUTMAZ! Türk doktorları;HepatitB aşısının, diğer bütün aşılardan farklı bir aşı olduğunu, bir "DNA Aşısı" olduğunu bilmezler.. DNA aşıları; mutlaka KÜÇÜK adeleye ve mutlaka ADELE İÇİNE yapılmalıdır!! Bacak veya kalça adeleleri gibi adelelere, hele hele, (bazı zır-cahillerin yaptığı gibi) deri altına yapılmaları durumunda; ASLA tutmazlar.. Bunu maalesef; Tıp fakültelerindeki ahmak Prof. lar dahi bilmezler ve işin doğrusunu da öğretemezler. Aşıyı tekrar yaptırın. Hiç aşı olmamış gibi 3 doz olacak ve MUTLAKA; omuz adelesine (Deltoid adelesi) ve adele içine yapılacak. Bu şekilde yapılmasını ısrarla isteyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|