|
Vücutta noktalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2020 Saat 14:29 |
Hocam öncelikle sabrınız ve cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim.Yıllardır sizi dikkatle takip ediyorum çok faydalanıyorum hakkınızı asla ödeyemeyiz.
Oğlum 15 aylık 9 kilo. 3 aylıktan beri atopik dermatiti var. Vücudunda bu noktalar uzun zamandır var ama çapı 5 mmyi geçen 5den fazla olmadığı için önemsemiyordum. Bugün geceden beri ateşli (hiçbirşey vermedim) Yüzüstü uyuyordu kalktığında bu noktalar bu şekilde kabarmıştı. Gözlemlerime göre sıcaklayınca kızarıp kabarıyor normalde sütlü kahve leke gibiler. Nedir bunlar? 4GP.ME/busd/1598094318580.jpg 4GP.ME/busd/159809461336.jpg 4GP.ME/busd/1598094695558.jpg 4GP.ME/busd/1598094776916.jpg 4GP.ME/busd/1598094858235.jpg Düzenleyen ibrahimny - 22 Ağu 2020 Saat 14:30 |
|
![]() |
|
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlum hâlâ ateşli sorunum o değil ona müdahele etmiyorum ama o kırmızı noktalar sanki çoğalıyor vücudunda öncekilerle alakası var mı yok mu emin olamadım sinek ısırığı gibi ama değil.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119580 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler açılmıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Düzenleyen ibrahimny - 22 Ağu 2020 Saat 22:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119580 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlarda açılmıyor.
Hızlı resim veya yollayap üzerinden deneyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
https://i.hizliresim.com/VcQpop.jpg
https://i.hizliresim.com/s1djbx.jpg
Düzenleyen ibrahimny - 22 Ağu 2020 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Suçiçeği başlıyor!
Zovirax veya Asiviral şurup, 4 saat aralarla 1 ölçek verin.. Gece dozunu atlayın. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Hocam siz ne derseniz odur. Fakat bu kahverengi lekeler çoktandır var ateşlenince bu şekilde kabardı. Birde su toplamadılar görüntüsü sinrk ısırığı gibi. Hemen başlıcam ilaçlara Su çiçeği değilse bu ilaçların bir zararı olur mu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|