|
Covid-19 |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
suheyla1963
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suheyla1963
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Covid-19Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2020 Saat 14:13 |
|
Kadir Hocam Merhaba,
Adım Emircan 26 yaşındayım düzenli şekilde uzun yıllardır spor yapan biriyim, annemin hesabından yazıyorum bu mesajı. Geçen hafta İstanbul dışındaydım ve perşembe akşamı yediğim bir yemekten sonra midemde şişkinlik hissettim. Bir sürü ilaç almama rağmen hiç biri etkili olmadı ve zaman zaman kramplar da girmeye başladı mideme. Cumartesi gecesi İstanbula dönerken ve pazar sabahı biraz halsizleştim ve ateşim çıktı ben de pazar sabahı hastaneye gittim. Serum takılıp, img/igg testleri yapıldıktan sonra sonuçları aldım ve covid testlerim negatif ama kan değerlerimde normalinden düşük ve yüksek olan kısımlar vardı. Sonrasında akciğer tomografisi çektirdim ve bir kere daha img/igg testleri yaptırdım. Akciğerler temiz-testler ise tekrardan negatif sonuç verdiler fakat kan değerlerimdeki değerler yine normalde dönmedi. Yalnız bu sürede her hangi bir covid belirtisi taşımıyorum ve midemdeki sıkıntı da geçmiş durumda. Covid misin midende mi bir mikrop var bilemediğimiz için covid tedavisi uygulayacağız gibi mantığımın almadığı bir yaklaşımda bulunuldu ve bunun üzerine; Enox 4000-Tavanic-Ciprol-Biteral-Plaquenil verdiler kullanmam için. Emin olunamayan bir durumda böyle ilaçların verilmesini sana zaten anlamadım. Kan değerlerim de ise; WBC alt sınırı 4.3 benim ki 3.7 MONO % üst sınırı 12.4 benim ki 16.2 AST 128 ALT 133 LDH 295 CRP 16.96 D-Dimer 1634 Ben en başından beri midemle alakalı mikrobik bir durum olduğunu düşünüyorum, her doktorun beni ve ailemi belirsizlik sarmalına çekmelerinden endişeleniyorum. Özür dilerim çok uzun oldu. Mümkün olur da bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|