Lösemi belirtisi mi? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Burcu87
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 411 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2020 Saat 23:40 |
Merhaba hocam size danışmak istediğim bir konu var. 32 yaşında kadınım. Bir süredir devam eden bacak ağrısı var kalçadan ayağa kadar tüm arka kısmı kaplayan kasılma tarzı bir ağrı. Kimi zaman sol bacağımda, kimi zaman sağ bacağımda bazen de her ikisinde. Bazen zor basıyorum üzerine. Eşlik eden sırt ağrılarım da oluyo. Ek olarak diş fırçalarken diş eti kanamalarım olmaya başladı. Diş etlerimde kan oturmaları olabiliyor bazen. Birkaç sene önce tomografi çekildiğimde dalak büyümesi var demişti bir doktor. O zaman bu şikayetlerim yoktu.Tüm bunları araştırdığımda lösemi belirtilerinde gördüm ve endişelendim. Size danışmak istedim. Ne yapmamı önerirsiniz?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İnternetteki Türk doktorların yazılarını okumayın. Onların tamamı sizleri korkutmak ve acil doktorlara
koşuşturmanızı sağlayacak için yazılan yazılardır. Bacak ağrılarınız, Siyatik ağrılarına benziyor, bir Dahiliyeci veya Fizik tedavi uzmanı görsün. Lösemi böyle sadece diş eti kanaması ile olmaz. Şüpheniz varsa, bir "Kan Sayımı" yaptırıp bana yazın. |
|
Burcu87
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 411 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamam hocam sağolun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|